Liity jäseneksi

Omistatko Classic tai BMW Minin, tai olet muuten vaan kiinnostunut Mineistä ?

Kerhon jäsenyys kannattaa jo pelkästään tukeaksesi Minien ja Miniharrasteen säilymistä Suomessa. Kerho on aktiivinen ja tällä hetkellä meitä on noin 650 jäsentä. Kerho on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka toimii siis nollatuloksella. Kerho järjestää vuosittain puolisen tusinaa virallista kokoontumista, joihin kaikki kerhon jäsenet ovat kutsuttuja. Tämän lisäksi kuukausittain järjestetään paikallisia kokoontumisia, joista vastaavat kerhon paikallisjaostot. Luonnollisesti Minikerholaiset ja muut Ministit kokoontuvat myös muiden järjestämiin autotapahtumiin kuten Forssan Pick-Nick’iin tai Brittipäiville.

Kerhoon liittyminen onnistuu täyttämällä sivun alalaidassa olevan jäsenhakemuksen. Luonnollisesti voit myös saapua paikalle kokoontumisiin ja liittyä kerhoon siellä.

Kerholaisille tulee Ministeri lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lisäksi kerholaiset kuuluvat huoltoringin piiriin, jossa vapaaehtoiset Miniharrastajat tarjoavat matkan varrelle jääneille Mineille korjaus/asiantuntija/varaosa apua tarpeen tullen. Huoltorinki kattaa lähes koko Suomen.

Kerholaisilla on myös mahdollisuus hankkia Mini aiheista vaatetusta kerhotuotteiden muodossa. Tarjolla on paitoja, takkeja, ja lakkeja ja sun muuta.

Jäsenyys maksaa ensimmäisenä vuonna 35 Euroa, ja seuraavina vuosina 30 Euroa (viiden euron erotus tulee aloituspaketin postikuluista). Perheenjäsen voi liittyä ’kannatusjäsenenä’ mukaan +10 Eurolla.

Jäsenhakemus

Etunimi Sukunimi