Minikerho valtasi Tampereen Keskustorin

Minikerhon yksi juhlavuoden tapahtumista oli Tampereen Keskustorin Mineillä täyttänyt kokoontuminen 9.Kesäkuuta.

Ensimmäiset autot olivat jo paikalla ennen yhdeksää, vaikka tapahtuma virallisesti käynnistyi kello 11. Torille rakennettiin varikkotelta Marko ja Kalervo Tuomen kuvankauniille F-ryhmän Mini Clubmanille sekä Teemu ja Kari Hartuksen Minitonni autoille. Molemmat kilpaluokat ja autot kuskeineen kiinnosti sekä Minikansaa että ohikulkijoita. Lisäksi paikalla oli Tampereen Makkaranpurijat ry. (=miniharrastajia itsekin)  jotka hoitivat vierailijoiden muonituksen perinteisen makkaran ja kahvin myötä. Mätön veljekset hoitivat taas mallikkaasti kerhotavaran myynnin – suuri kiitos taas heille. Lisäksi Tampereen autokeskus ja Minin maahantuoja toi paikalle oman telttansa ja viisi toinen toistaan upeampaa BMW Miniä.

Kello 11 paikalla oli jo yli 80 autoa, ja pikkuhiljaa tori täyttyikin Mineistä. Parhaimmillaan torilla oli yhtä aikaa noin sata autoa – ja kun kaikki kävijät laskettiin yhteen, vieraili tapahtumassa 112 Miniä. Uusiakin Minejä vieraili paikalla yli kaksikymmentä, joten tavoite siltäkin osalta toteutui.

Yksi syy tapahtuman tuomiselle keskelle Tamperetta oli se että näin mahtavista Mineistä pääsi nauttimaan myös satunnaiset ohikulkijat. Aika moni ohikulkija pysäistyikin ihastelemaan autoja.

Mukavan jutun tapahtumasta teki mm Iltasanomat.

Aktiiviharrastaja Tumpin kuva-albumista löytyykin lähes jokainen paikalla ollut auto.