Koskenpään kesäkokoontuminen 20-22.7

Minikerhon 30 vuotis juhlat on nyt juhlittu!

Minejä saapui paikalle yli SATA, ja jäseniä vähintään yhtä paljon. Perjantai iltana paikalle oli saapunut jo yli 60 autokuntaa ja Lauantaina aamulle järjestetty Mini kulkue keräsi mukaan 74 autoa, viimeiset liittyivät mukaan matkan varrelta. Jämsänkosken ja Jämsän keskustaankin saatiin vähän väriä, kun letka kiersi pitkin keskustan katuja. Pariin otteeseen letka katkesikin, ja parhaimmat letkan päät kiersivät samat liikenneympyrät kolmeen kertaan ennen kuin määränpää – Jämsän Nesteen piha – löytyi.

Keli oli kohtuullinen itse tapahtumapäivinä, joitakin sadekuuroja viilensi juhlijoita – mutta käytännössä ainakin Lauantai oli enimmäkseen aurinkoinen. Sen sijaan alkuviikon rankkasateet olivat pehmittäneet nurmialueen mutalammikoiksi, joten telttaleiri hajaantui alueen eri kolkkiin yhden ison telttakylän sijasta. Muutama autokin kaivautui mutaan, mutta suuremmilta draamoilta vältyttiin.

Äänestyksen mukaiset palkinnot menivät seuraavasti.

Vuoden Ministi: Päivi Heinonen

Vuoden Mini: Ari Saxberg Cooper MEG-25

Vuoden BMW Mini: Wouter de Graafin Clubman

Vuoden Entisöinti: Riku Kiviranta – MOKE

Kuvia löytyy Tumpin kansiosta: http://www.finslot.net/tumppi/?Harrastukset:Mini:Kuvia_tapahtumista