IMM 2000 – Lauantai

Lauantai 10.06.2000

Lisää Minejä saapuu koko ajan. Suurin osa taisi olla paikalla jo perjantaina, mutta kaikilla ei ole ollut kiire tapaamiseen. Tai sitten matkalla on ollut teknisiä ongelmia … Tässä todella hieno Marcos.

marcos.jpg

Tapahtumaan tuli peräti kuusi Marcosta. Enpä ole ennen nähnyt parkkipaikalla yhtä montaa yhtaikaa!

marcosparkki.jpg

Tässä yksi suosikeistani, Morris Cooper Mk II rallireplica. Siinä oli vielä tullessa ”Monte Carlo” -tyylinen kattoteline, mutta se löysi uuden omistajan Suomesta!

coopermk2.jpg

Ja sitten kilpailemaan! Tässä on vuorossa lumipallon heitto. Onneksi Minien lasit ovat tukevaa tekoa. Nytkin muutama sai osuman kun hieman kokemattomammat kilpailijat erehtyivät heittosuunnasta …

lumipallo.jpg

Heittosuunnassa olivat myös Minin kannen purkamista ja kasaamista kokeilevat kilpailijat. Onneksi kukaan ei tainnut saada osumaa kivikovasta lumipallosta, vaikka pisimmät heitot ylsivätkin sinne asti.

kannenkasaus.jpg

Rankin laji oli Minin työntäminen takaperin alueelle merkityn radan ympäri. Varsinkin ensimmäinen jyrkkä ylämäki vei voimat jaloista. Alla kolmanneksi tulleen Lappeenrannan tiimin suoritus.

minikiihdytys.jpg

Lisää heittoharjoituksia. Tässä kahdesta Minin jarrurummusta pultattu ”kuula” saa kyytiä.

minikuula.jpg

Minilläkin pääsi kilpailemaan, lajina olutpullon ammuntaa Ruotsalaiseen tyyliin. Siis olutpullo tai -tölkki pakoputken päähän teipattuna, käynnistys ja hanaa! Kuullostaa helpolta, mutta useimmiten tulos oli alle metrin…

ammuntaa.jpg

Illan päätteeksi oli aika mennä JOULUjuhlaan!

juhla.jpg

Runsaan aterian jälkeen Joulupukki saapui paikalle!

joulupukki.jpg

Tässä Joulupukki apulaisineen esittää kaikille tuttuja joululauluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

pukinapulaiset.jpg