Jump to content

O: Mini hyvään kotiin


Heikkiv

Recommended Posts

Tervehdys,

Uusi mini-intoilija etsii sopivaa klassikkominiä. Mielessä olisi hyväkuntoinen mk1 tai mk2, mikä ei kaipaisi rakentelua tai isompaa korjailua. Toki myös hyvä mk3 tai mk4 kiinnostaa, eli ei tässä nyt kovin nirsoja olla. Museokatsastus olisi plussaa, mutta ei pakollista. Enemmän haussa on mahdollisimman alkuperäinen ja "yksinkertainen" ajokki. 

Jos siis uusi projekti kiinnostaa jotakuta Minin omistajaa ja haluaisi valmiin auton luovuttaa hyvään kotiin, niin pistäpä viestiä.

 

Ostaja Helsingissä, mutta sopivan auton perässä ei haittaa matkustelu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei. Vieläkö olisi mini haussa. Minulta löytyisi 850 Austin Mini vm 65 ensimmäiseltä omistajalta. Ollut viimeiset 30 vuotta varastossa jossa betonilattiat ja hyvä ilmanvaihto. Lisäksi ennen varastointia oli ruostesuojattu. Ei ole ikinä hitsattu eikä tarvitse vieläkään. Eilen vaihdoin tulpat ja öljyt sekä jäähdytinnesteet. Hyvin starttasi, mutta ei vielä startannut voi olla esim. Jakajan kansi? Pieni vika tod.näk. Pienellä laitolla museokilpiin. Mustat kilvet. Osto dokumentit tallessa. Laita viestiä jos vielä tarvetta niin voin laittaa lisä infoa sekä kuvia. T. Juhs

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...