Jump to content

Mg sähkö kyselyä


jyppe

Recommended Posts

Laitossa mg 1100. Sähköissä häikkää ja heti kysynkin että saako kuvista selvää, onko autossa alkuperäiset sähköt käytössä vai muutettu nykyaikaiseksi. Vieläkään sähköhommat minun alaani 😁 ja mikä merkitys harmaalla johdolla on kun tulee +johdon akunkengästä ja menee jännitteen säätimeen. 

IMG_20181020_124901.jpg

IMG_20181020_124919.jpg

Link to comment
Share on other sites

Näyttää aika alkuperäiseltä kun on toi latausrele vielä paikoillaan ,harmaalla johdolla korvattu joku toinen väri.Mikä kirjain latausreleessä on harmaan johdon kohdalla?Jos se on johdon pitäisi olla musta ja se kuuluu maadoittaa.

Jos se on B johdon väri ruskea ja se pitäisi mennä solenoidin akun puoleiseen nastaan eli käytännössä suoraan akkuun toimii. 

Link to comment
Share on other sites

Eli E kohdassa oli jännitteen säätimestä ja laitettuna +napaan joka menee runkoon. Vaihdettu puola siinä toivossa että kipinä tulisi tulpille (ei tullut) virtaa tulee nyt kumminkin virranjakajalle asti kun lähtee Puolan +navasta ja menee virran jakajaan liittimeen ja siitä eteenpäin kyllä. Mutta mikä on ettei kipinää tule tulpille asti. Vaihdoin uudet tulpat ja virranjakajan kannen. Lisäksi aiemmin keväällä toinen laittanut virranjakajan sisällön ja uudet tulpan johdot. Jopa ajettu joitakin kilometrejä autolla mutta nyt ei lupausta käynistyksestä. Ihme vika tai en vain nyt ymmärrä..

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...