Jump to content

www.mcff.net


Guest valmetti

Recommended Posts

Miten pääsee rekisteröitymään www.mcff.net forumiin? Kun klikkaa rekisteröityminen kohtaa niin tulee tyhjä sivu ja kun yrittää lähettää viestiä sivulla olevaan sähköpostiosoitteeseen niin viesti tulee takaisin koska osoite ei toimi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Sama ongelma yhäkin, paitsi ettei mistään löydy yhtään sähköpostiosoitetta johon lähetellä ihmetyksiään, ylläpidon tiedot näkyvät vain rekisteröityneille ja rekisteröinti ei onnistu.

Tietääkö joku jonkun osoitteen ylläpitoon tai onko Suomessa joku aktiivisempi uuden sukupolven Mineihin (MINEIHIN) keskittynyt foorumi?.

Kiinnostaisi kokemukset tuoreemman minin maahantuontiin liittyvästä järkevyydestä tai järjettömyydestä. Mistä kannattaa hake vai onko markkinat Suomessa edulliset Mineille ja onko päästököyhät nykymallit erityisen edullisia tuoda jostakin. Oliko Italiassa jostain syystä poikkeuksellisen paljon edullisia diesel-Minejä?

Link to comment
Share on other sites

Hoitaakohan näitä sivustoja enää kukaan. Ei näillä kauheasti ole kävijöitäkään ollut.Uuden sukupolven Mineihin en osaa ottaa kantaa. Itse olen enemmän näitä entisöinti- ja retro ihmisiä. Tästä minisivustosta taitaa aika jättää. Vahailen tulevaisuudessa sitten -64:tani ilman Miniclubia ja ilman kerhoja.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...