Jump to content

vanha tarina


Guest simoo

Recommended Posts

joskus 10-15vuotta sitten kuulin ensimmäisen kerran että riihimäen alueella ois mini cooper s 60luvulta joka oli jäänyt ukilta pojalle perinnöksi minillä on ajettu ainoastaan 1000km,kauhean painostuksen ja kysynnän vuoksi poika (mies) piilotti minin autotallikellariin ja laittoi umpeen sen että mini ei lähtisi sieltä pois eikä ois kyseliöitä,en tiedä onko tämä totta vai tarua mutta taas sama tarina tupsahti kesällä uudestaan esille aivan ventovieraalta ihmiseltä ja sanoi auton olevan vieläkin tallella,en viitsinyt udella enempää koska omistaja selvästi haluaa pitää aarteensa piilossa.onko ketään muu kuulut samaa tarinaa?

Link to comment
Share on other sites

Lähes vastaava tarina liikkui Tampereen seudulla n. 20v sitten. Oli vain tavallinen kasipuolikas joka oli 60-luvulla voitettu arpajaisista ja heti piilotettu talliin. Yritettiin joskus aikanaan jäljittääkin, eipä ole koskaan mitään kuulunut! Ankka

Link to comment
Share on other sites

tuskin tätä tarinaa todistetaan faktaksi koska omistaja on suojellut kohdetta niinkin rajusti kertomuksen mukaan,eikä minullakaan ole haluja lähtemään selvittämään asiaa toivottavasti mini tulee joskus esille,minä taas olen kallistunut ajatukselle että se voisi olla totta,eikö ketään ole kuullut samaa tarinaa onhan tarina elänyt ainakin 10vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Onhan niitä suurempiakin ihmeitä maailmassa:)

Mutta jos tällainen pysyy vuosikymmenet salassa, niin melkoisista erakkoluonteista on kyse!

Aika näyttää. Tunnen kyllä harrastajia siltä seudulta, mobilisteja,mini ym, mutta koskaan ei kukaan ole vihjaissutkaan vastaavaa. Löytyessään pääsisi varmaan Mobilistin etusivulle!!

Link to comment
Share on other sites

esim;ripillepääsy lapsen syntyminen avioliitto illanvietto kavereitten kanssa.yms.ei minit ole elämässä tärkeimpiä asioita,mutta aina voi foorumiin kirjoitta ihan mielenkiinnon vuoksi, ei aina tarvitse olla fanaatikko kun tänne kirjoittaa.

Link to comment
Share on other sites

nyt taidat olla ihan hakuteillä,nämähän on jokaisen oman pääkopan tuotteita jokainen päättelee asiat niinkuin kykenee ajattelemaan.mites jos mentäis taas asiaan kun levyjarrun kuulumiset on tullut selväksi.onko ketään kuullut tarina?

Link to comment
Share on other sites

Saattaa tarina jatkua. Näitä silloin tällöin liikkuu. Yksi tosi juttu oli joskus 70-luvun puolivälissä tai loppupuolella kun eräästä liikkeestä myytiin uusi Mini ja ostaja ei sitä halunnut rekisteröidä vaan laittoi säilöön. Vuosia se olikin naftaliinissa ja aiottiin rekisteröidä joskus 80-luvun puolivälin paikkeilla ja tulikin ongelmia. Kilpiin ei saanut ilman ajovalopesimiä eikä takaturvavöitä, En sitten koskaan kuullut saiko sen kilpiin. Lie vieläkin jemmassa...... Ei vaan... kyllä se kilvet sai. Näkyy jonkinlaisena tilastokukkasena eli ainoana ensirekisteröitynä Mininä tuona vuonna.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...