Jump to content

Jääratapäivä 2010


Guest m1n1

Recommended Posts

Guest levyjarrut

Kerhon sääntömääräinen kevätkokous kannattanee järjestää jossain kyllä erikseen?Ehkä?

Ruuhkasuomesta matkaa reilut 400 - 500km!

Voi nykyaktiivisuudella karsia väkeä entisestään??

Sinänsä hieno juttu, että tällaiseen yhteistyöhön on lähdetty ja varmasti ainoa mahdollisuus jäärata-ajoon.(Jos niitä enää Historic harrastajia lukuunottamatta löytyy?)

Link to comment
Share on other sites

Kiuruvedellä pidetään myös sääntömääräinen kevätkokous, paikka päätettiin syyskokouksessa Turussa.

 

Kerholaisia asuu myös ruuhkasuomen ulkopuolella, minusta on vain reilua, että osa tapahtumista järjestetään muualla kuin etelä-Suomessa, saadaan ehkä muutama uusikin jäsen mukaan aktiiviseen toimintaan.

 

Kiuruvedeltä tai Iisalmesta voi varata majoituksen ja viettää lomaviikonloppua uusissa maisemissa :-)

 

Tervetuloa kaikki mukaan, siellä nähdään!

 

Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Ajatus on ihan OK!

Toivottavasti näin tulee käymään!

On kyllä tullut pyörittyä sekä Kiuruvedellä että Iisalmessa Ihan "oikeissa" jäärata-ajoissa parikymmentä vuotta sitten.

Voi kyllä olla vaikea motivoida muuta perhettä istumaan autossa vajaat 1000 km viikonlopun aikana, jos ei ole muuta ohjelmaa tarjolla?(sitähän voi olla??!)

Puhun siis vain omasta puolestani!!!

Link to comment
Share on other sites

Meidän perhe joutuu tilaisuuden jättämään väliin. Ei se pitkä matka ole ongelma vaan matkakustannukset. Laskettiin että meiltäkin se n.1000km tulis matkaa. Auto pitäisi tankata pari kertaa(Ennen lähtöä ja takaisin päin tullessa) joka tekee jo yli 100€ lohkaisun meidän muutenkin tiukkaan taloustilanteeseen. Sillä naftamäärällä ajettaisiin normaalisti yli kaksikin kk mikä menisi siihen reissuun. Koska valitettavasti emme olleet syyskokouksessa(ei viitsitty lähteä kuumeisena) , emme tienneet tästä kokouspaikan valinnasta mitään ennen kuin se tieto täällä virallisilla sivuilla mainittiin joten ei ole kokousreissua nyt laskettu maaliskuun budjettiin.

Valitettavia asioita sen kannalta että olisi sitä mukava olla paikanpäällä vaikuttamassa asioihin ja vaihtaa kuulumisia.

Link to comment
Share on other sites

eiks mini kokoukset ja tapahtumat kannattais järjestää siellä päin missä on eniten harrastajia,eikä siellä minne on suurimmalla osalla todella pitkämatka.pitäis olla helppoo kattoo rekisteristä missä on eniten harrastajia ja järjestää tapahtumat sinne

Link to comment
Share on other sites

Nyt näyttää hyvältä. Nyt olisi jokaisen otettava itseään niskasta kiinni ja kykyjensä ja varojensa mukaan vetää luunsa Kiuruvedelle. Harvoin näin valmista ja hyvin suunniteltua tapahtumaa on meille tarjolla. Vaatii tosin hieman laajakatseisempaa ajatusta kun on muitakin automerkkejä mukana, mutta sitä tässä varmaan on tarvittukin. Jonkinlaista paikallaan pölkemista on havaittavissa, vaikka sivusta olenkin toimintaa aina katsonut. Suosittelisin kerholle erillistä yhteydenottoa postinumeroalueiden 4 - 9 numero alkuisten jäsenien aktivoimiseksi. Luulisin, että jäsenistöstä aikamoinen määrä asuu noilla alueilla, eikä ole matka pitkä - ollaanhan keskellä Suomea. Jotenkin joskus tuntuu, että espoolaiset ja turkkulaiset asuu jotenkin syrjässä..mini talviteloilla ja bussit ei kulje.. Nyt vaatii jo huumoria. Jos ei riitä, niin anteeksi..

Link to comment
Share on other sites

Suunnitelmia on jo tehty ruuhka-Suomen ulkopuolisen jäsenistön aktivoimiseksi. Minä olen ollut mukana ajamassa ajatusta, jossa tapahtumia olisi ympäri Suomen, ei pelkästään etelä- Länsi-suomessa.

Mm. kesätapaaminen on ollut Etelä-Pohjanmaalla 2004 & 2009 Helsinki tiimin järjestämänä. Emme ole sidottuja paikkaan, vaan koko Suomi on toiminta-alueemme.

 

Hienoa, että kerholaisilta löytyy intoa, aktiivisuutta ja ideoita, ainakin näin netissä. Kevätkokouksessa pääsee puhumaan omalla äänellään ja esittämään ajatuksiaan.

 

Minulle voi myös lähettää ehdotuksia sähköpostilla puheenjohtaja@mcff.net

 

Terveisin,

Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Arvostelu paikallaanpolkemisesta on jossain määrin aiheellista ja se johtuu siitä, että asioita on tehty "meidän vanhojen jäärien ehdoilla", johon itse myös lukeudun.

On vaikea kuvitella, että "meidän porukka" saisi enää vastaavan talvitapahtuman aikaan, mikä on nyt tulossa.

Uusien naamojen aktivointi on aiheellista!

Tästä tapahtumasta omalla kohdalla, että vaikka kuinka ottaisi itseä niskasta kiinni ja haluaisi tulla paikalle, niin taloudelliset realiteetit on pakko ottaa huomioon. Meidän seudun hiihtolomaviikko on alla ja tämän hetken suunnitelmiin se ei sovi. Katsotaan sitten. Vaatisi 2 yöpymistä, jos haluaisi tapahtumasta kaiken irti.

Link to comment
Share on other sites

Oma arvosteluni paikallaanpolkemisesta ei ollut missään nimessä suunnattu kerhon aikaisempien hallitusten jäsenien suuntaan, vaan päin vastoin. Jokainen vuosi klubin historiassa on ollut arvokas ja hatunnosto kaikille puheenjohtajille ja toimihenkilöille. Kerho toimii ja on olemassa. Te hemmetin rivijäsenet - Yrittäkää ryhdistäytyä vaikka ajat ovat huonot. Ideoita kehiin.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...