Jump to content

Clubin sivut


Guest levyjarrut

Recommended Posts

Niin. Ja missä viipyy samalla tieto syyskokouksen muista päätöksistä ? Kokouksen yleisestä kulusta olisi rivijäsenenkin hyvä saada tietoa. Saatiinko kaikille pesteille toimintakelpoisia henkilöitä? Tänne vaan laittaen kommenttia.

Link to comment
Share on other sites

Nettiin pöytäkirjat pyritään jatkossa laittamaan siksi, että tieto on helposti kaikkien saatavilla.

 

Lehdestäkin sen voi halutessaan lukea.

 

Nopeimmin tiedon tietysti saa surffailemalla itsensä kokoukseen, samalla pääsee myös vaikuttamaan kerhon toimintaan ja toimintatapoihin.

 

Toivottavasti kevätkokouksessa nähdään runsaslukunen joukko jäseniä.

 

Nähdään, Mari

Link to comment
Share on other sites

Kyllä Miniclubille nettisivujen ylläpitäjä saatiin valittua syyskokouksessa. Jatkan toimessani edelleen, koska vapaaehtoista jatkajaa ei löytynyt tänäkään vuonna tuohon pestiin. Ja kuten kokouksessakin ilmoitin, tällä hetkellä meikäläisen työkiireet rajoittavat nettisivujen nypläämiseen jäävää aikaa melko rajusti, joten ihan joka päivä tai viikko en kerkeä niihin koskea. Joten kaikki, jotka esim. täällä nurisevat päivitystahdista, niin voivat toki ruveta hommaa hoitamaan, että päivityksiä tulee nopeampaan tahtiin.

 

Pöytäkirjat julkaistaan kokouksia seuraavissa kerholehdissä, joista kaikki halukkaat voivat päätökset lukea, jos eivät ole paikalle kokoukseen vaivautuneet. Toisaalta myös vanhat kokousten pöytäkirjat ovat kaikilla jäsenillä jo kerholehdissä. Tieto uusista toimihenkilöistä tulee nettisivuille, kun se sinne kerkeää. Viimeistään vuodenvaihteessa, kun toimihenkilöt aloittavat toimikautensa.

 

Tässä on seuraava päivitys ollut jo työnalla, joten kyllä se sieltä tulee, kun kerkeää.

 

Terveisin

Sebi

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Kysymys ei ollut alkujaan tarkoitus olla mikään arvostelu tehtävän hoitajaa kohtaan, vaan ihan oikea tiedustelu löytyikö se! Hyvä että löytyi!

On vain kovasti valitettavaa, että tehtäviin joudutaan "pakottamaan". Ymmärrän oikein hyvin, että jos johonkin puuhaan ei ole aitoa mielenkiintoa/innostusta niin sen hoitaminenkaan ei maistu.Siksi en otakaan mitään tehtäviä, enkä arvostele ketään!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...