Jump to content

pikkuPIKKUJOULUT ja SYYSKOKOUS


Guest karmee

Recommended Posts

Osuipahan ensimmäistä kertaa yli 20-vuotisen jäsenyyden aikana kohdalleni syyskokous/pikkujoulut (TURKU 31.10) jossa unohtui yksi kerhojen ja klubien perussääntö: kaikki (jäsenet) otetaan huomioon, kukaan ei pomota. Jäsenille oli kerholehdessä ilmoitettu ko. kokous ja PIKKUJOULUT pidettäväksi sovitulla tavalla Caribiassa, mutta tietty "kantajengi" olikin sopinut keskenään jotain muuta.....läksivät risteilylle ja pahoittivat monen jäljelle jäänen mielen. Kehtasivat vielä ihmetellä ruokailuun osallistujien ja yöpyjien vähyyttä. Onneksi väistyvä pj. ja hallitus olivat illan "syömingeissä" mukana ja rannalle jääneiden tukena. Jos jatkossa esiintyy tällaista sisäpiirin risteilykerhotoimintaa niin en ihmettele ettei osanottajia kokouksiin, kokoontumisiin tai edes jäseniksi löydy! Pitääkö tästä lähtien aina varmistaa yhteyshenkilöltä tai järjestäjältä asioiden todellinen tila, vai voisivatko kaveriporukat järjestää omat tapahtumansa klubin tapahtumista erillään jolloin muut ulkopuoliset voisivat jäädä kotiin?!!!

Link to comment
Share on other sites

No oho ompas jollakin "aikuisella" tullut itku silmään...

 

Kerro nyt imeessä montako jäi "rannalle" juhlimaan ja montako "kantajengiläistä" lähti laivalle!!!????

Link to comment
Share on other sites

Siis sanot että paikalle juhliin jäi 12 ihmistä!!!????

 

Yöksi caribiaan jäi tietääkseni 4-6 henk joista osa ei osallistunut ymmärtääkseni kokoukseen ja syömään muutama enemmän.

Eli huomattavasti vähemmän kuin edellisessä kokouksessa asian puolesta äänesti. Missä olivat ne jotka äänestivät caribiaa!!!???

 

Pitäisikö laitaa samanlainen purnaus otsikko niille jotka eivät tulleet paikalle vaikka äänestivät caribiaa!!??

 

Laivalle ymmärtääkseni lähti 14henk. (kerhoon kuuluvaa) ja näistäkin muutama sellainen kun ei ole koskaan ollut kokouksissa/osallistunut mihinkään vaan olivat puolisonsa seurana matkalla.

Näin ainakin asian ymmärrän jos kerran heitä ei ole koskaan kokouksissa ym. muissa jutuissa näkynyt.

 

Ymmärtääkseni tämä kyseinen laiva reissu oli yksityisen henkilön kaveri porukalleen ehdottama reissu joka sai kannatusta ja näin se matka tapahtui.

 

Tietääkseni tällä EI OLLUT tarkoitus kampittaa kerhoa/kerholaisia!!!

 

Ymmärtääkseni KETÄÄN NÄISTÄ EI OLISI JÄÄNYT CARIBIAAN YÖKSI/JUHLIMAAN!!!

Joten tilanne ei olisi muuttunut juurikaa nyt vallinneesta tilanteesta.

 

Mutta jokaisella saa olla mielipide ja näillä mennään...

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Valitettavasti kerhon aktiivien lukumäärä aina vaan vähenee, vaikka jäsenten määrä lisääntyykin.

Niistä harvoista aktiiveistä kehittyy väistämättä sisäpiiri, joka keskittyy tietylle seudulle. Sehän johtuu vain siitä, ettei ole halukkaita toimijia. Siitä tavallaan on turha valittaa. Mistä mahtaa johtua, että yleisesti lähes kaikkiin kokoontumisiin/kokouksiin osallistuvien määrä on jatkuvasti laskeva? Väkeä oli enemmän silloin kun jäsenmäärä oli paljon pienempi.

Vanhaa kaartia, joka on vähän väsähtänyt (itsekin) ei ole korvautunut uusilla.

Ehkä ohjelmatarjonta on jäänyt sille vanhalle tasolle, joka ei nykynuorisoa innosta?? Mulle on riittänyt aina ohjelmaksi tuttujen tapaaminen ja Minien ihmettely.Silloin harvoinkin kun enää jaksaa/kerkiää paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Kerhotoiminta on ja pysyy vapaaehtoisena toimintana. Ketään ei velvoiteta tai pakoteta osallistumaan jokaiseen tapahtumaan. Näin neljän lapsen äitinä on joskus vaikea järjestää lastenhoitoa niin että vapaaviikonloppuja olisi usein, siksi päällekkäisyyksiä tulee. Jollakin toisella saattaa olla muita syitä.

On jokaisen oma asia mistä syystä jättää kerhon järjestämiä tapahtumia väliin, syitä ei kysellä.

 

Toivotaan että jokaiselta riittää ymmärrystä myös siihen, että on olemassa elämä myös kerhon ulkopuolella!

 

Pari vuotta taaksepäin syyskokous järjestettiin Humppilassa (?)jonne jäi tasan 4 ihmistä yöksi, minä mukaanlukien.

Ei tullut paha mieli eikä itku, kivaa oli :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Näin on!

Ainakin omissa tapauksissa tapahtumiin osallistumattomuus (hieno sana), johtuu aivan muista asioista kuin mistään kritiikistä kerhon toimintaa tms. kohtaan!! Mulle tapahtumat ovat aina "elämys", kun ehtii paikalle, oli siellä ohjelmaa tahi ei! Kun vain on tuttuja ja Minejä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ehkä mini kokouksia,tapahtumia ja ratapäiviä on liikaa mitä jos ois yks ja ainut tapahtuma vuodessa eli kesäkokous ois varmaankin harrastajilla enemmän kiinnostusta tapahtumaa kohtaan kun ois vain yksi tapahtuma vuodessa.eikä ois kerhon toimitsioilla niin paljon töitä

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest karmee

Olen edelleen p e t t y n y t

ei ollut kyse yöpyjistä vaan yleensä yhteishengestä joka ennen muinoin oli ok, nykyään sitä ei enää ole, on vaan "nuoriso" joka viis veisaa "vanhoista", toivottavasti joskus saatte kokea sanman vitutuksen!!!!

t.25 v. jäsenenä

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joo. Oli se ennen mukavaa olla noissa kokoontumisissa. Nyt siitä lienee jo 5 vuotta kun edellisen kerran kävin. On maailma paljon muuttunut - ei tuollaista, mitä se alkoi jo silloin olla, viitti katella. Parempiakin harrastuksia on.

Link to comment
Share on other sites

Guest mini1380

Mitä suuremmalla todennäköisyydellä en sitten ole tulossa pikkujouluihin ja tiedän et muutamalla muullakin on silloin muuta menoa et muista karmee hengittää ja välttää vittuuntumista.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...