Jump to content

Vuosimallin tunnistus ?


Guest tommis

Recommended Posts

Konttorillahan tämä varmaan selviäisi mutta en viitsisi sinne mennä tämmöisen "metsä löydön" takia. Eli ihan kiinnostaisi mitä vuosimallia tämä mini voisi olla. Itse olen pohtinut että MK1 se täytyy olla.

 

mm. Oven ja peräluukun saranat ulkopellissä. Konepelti ilman maskin yläreunaa. Kioski ikkunat jne.

 

Takaluukussa lukee Mini Minor.

Venttiilikopassa kaksi kilpeä, toisessa lukee isolla MINOR ja toisessa jotain patentti juttuja. Syylärin vieressä kilpi jossa seuraavanlaista tekstiä.

 

MORRIS MOTOR LTD

Cowley Oxford, England

 

ja numeroita perässä.

 

Eli voisiko tämmöisen vuosimallin tunnistaa ilman konttorilla käyntiä ?

Link to comment
Share on other sites

Jos siinä löydöksessä on jotain sähköosia jäljellä (pyyhkijän moottori, vilkkurele, lataussäädin, katkaisijat, vilkkuviiksi) niin niissä on valmistuskuukausi/vuosi kirjattuna. Niistä saa jotain kuusaa läjän iästä. Valmistenumeron avulla saa haarukoitua myös karkeasti vuosimallin.

Link to comment
Share on other sites

Joo taisin muistaa väärin, venttiilikopassa taitaa lukeakin MORRIS. Kaikki sähköhilut kyllä tallella paitsi laturi siitä on viety ja ilmeisesti sen takia jäänyt seisomaankin ? Täytyy yrittää niistä löytää vuosilukuja.

 

Onko valmistenumero se mikä löytyy syylärin vierestä kuskin lokasuojan sisäpellistä ? Se on kylläkin semmoseen lätkään painettu että ei se varmaan ainoa numero ole ?

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Valmistenumero on siinä alumiinilätkässä ja todennäköisesti loppuosa numerosta meistettynä repsikan puolella konehuoneessa "viistotuessa", siinä mistä johtosarja menee läpi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...