Jump to content

tietämätön


Guest jaska73

Recommended Posts

Tuleeko tuhon hydrolastic jousitukseen muuta kuin tuo neste ja sen mukana tuleva ilmanpaine vai kestääkö laittaa kompurasta lisää ja paljon sitä painetta pitää olla???

Link to comment
Share on other sites

Guest mini1380

Pidä kompura kaukana tai alkaa paukkua !

Tohon hommaan on olemassa ihan oma täyttölaitteensa millä tulee rittävä paine (en nyt muista suoraan kuinka paljon se on mut eiköhän joku täydennä pian).

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Siellä ei mitään ilmanpaineita tarvita!

Nestepumpulla täytetään riittävä paine (jota en nyt muista), mutta käytännössä auton korkeus ratkaisee, eli kun auto on oikealla korkeudella, paine on riittävä.

Oikealla laitteella järjestelmään tehdään tyhjiö, jonka neste täyttää ja käsipumpulla pumpataan nesteellä riittävä korkeus/paine.

Ilmaa ei saa olla järjestelmässä!

Link to comment
Share on other sites

Paine lienee muistaakseni jossain 25 bar kinttailla, joten aika tehokas kompura saisi olla.. Pelkkä paineilma ei sitä itseasiassa hajoita ja hätätilassa voi pelkällä ilmalla ajaa lähimpää korjaamoon (jossa on hydrolastic-pumppu!!)Kokeiltu on. Mutta paineilmalla(~8bar) se ei nouse kuin vähän eikä ole mikään ratkaisu. Järjelmässä oleva ilma ei tee hyvää venttiileille(paineiskut), joten tuo järjestelmän ilmaaminen on olennaisen tärkeätä.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...