Jump to content

'75 1000 Deluxe, kaksisävymaalaus ja museorekisteri?


Guest -nappe1-

Recommended Posts

Guest -nappe1-

Nyt on todella lähellä oman Mineilyn alku... tarina on pitkä, mutta lyhyesti: on tarjottu otsikon mukaista laitettua autoa ostettavaksi. Merkitseväksi tilanteen tekee se että juuri samassa autossa 4 vuotiaana pojankoltiaisena näin Narvikin, Tromsön ja Kilpisjärven ensimmäisen kerran, eli kiesi tekee tavallaan paluuta kotiin.

 

ja sitten se kysymys... vuosien saatossa auto on luonnollisesti kokenut pieniä muutoksia, mm. maali on militantin vihreästä vaihtunut pykälän vaaleampaan sävyyn ja katto on (yllättäen) saanut Old English White käsittelyn.

 

Koska itselläni ko. auto tulisi kauniiden kesäpäivien iloksi, ajatus mahdollisesta museorekisteröinnistä on kynyt mielessä. Sävyt ovat kyllä tehtaan sävykartoista, mutta saiko 75 deluxea kaksisvyisenä ja vaaditaanko museokatsastuksessa vuosimallin mukaista sävytystä?

 

eli lyhyesti suomeksi, museoon saattaminen poissa laskuista ilman että maalaa ainakin katon, pahimmassa tapauksessa koko auton uusiksi?

 

eipä silti, tilanne on niiin ainutlaatuinen että se voi olla Minin osto hyvin lähellä vaikka sitä ei museoon saisikaan... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Siihen aikaan ei Minejä saanut kaksivärisenä.

Tiedän että vastaavia Minejä on hyväksytty MR kilpiin vastaavilla maalauksilla, ja tiedän senkin että jossain ei ole saanut ! Tämä on vähän tarkastuspaikka/henkilökohtainen asia. Moni tarkastaja ei tiedä Minin maalauksista mitään.Luulenpa että jos auto on muuten siisti ja alkup, niin maalaus ei ole kynnyskysymys, kun se kuitenkin on tehtaan kartoista. Hyvä selitys tarkastuksessa palkitaan :)

Link to comment
Share on other sites

Guest -nappe1-

Selvinnee tarkalleen kun käydään autoa katastamassa paikan päällä. Tosin nyt vaikuttaa että jos auto on kunnossa ja hinta sopiva, niin auto palaa kotiin vaikka sitä ei museokilpiin saisikaan. :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...