Jump to content

Virtuaali Minillä Valencian katuradalla...


Guest -nappe1-

Recommended Posts

Guest -nappe1-

 

koska oma reali Mini antaa vielä odottaa itseään, on tyydyttävä digitaaliseen kokemukseen. :)

 

ko. autolla ajellaan (999cc porattu Cooper 970 S, 118Nm@6000rpm, 115bhp@8800rpm, vaihteistona 3-synkro tiheä jossa ykkönen 2.57) muita aikakauden autoja vastaan 190 km kisa tuolla radalla GT Legends simulaattorissa huomenna. Formula 1 sarjahan ajelee sitten sunnuntaina tavallaan meidän sarjan täyteluokkana. ;)

 

Online kisan kuskeja tulee ainakin kymmenestä eri maasta. Pikkuluokassa (alle 1225cc) tosin osanottajamäärät ovat vähäisempiä, mutta lienee sitä saa tosissaan ajaa 1000TC Abartheja, pikku 8 Gordinia ja Lotus Eliteä vastaan tälläkin kertaa.

 

(ja ainahan se on nautinto kiustata ison luokan Jaguar Mk II:ta tai Fordin V8 hirviöitä (Falcon / Mustang.) sopivan tiukoissa mutkayhdistelmissä. ;)

 

Viikon päästä Seuraavana on Spa-Francochamps. Jos kiinnostusta löytyy, voin postailla tähän ketjuun siitäkin in-car videon. Jos taas ei niin jääkööt tämä ainoaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest -nappe1-

ja se Spa:n video on myöhässä...

 

Tuli nääs 1975 tonninen Deluxe tarjolle ihan oikeastikkin. Tilannetta ei helpota se fakta että juuri kyseisen auton kyydistä on Narvik nähty kesällä 1983, joten auto olisi palaamassa tavallaan kotiin.

 

Kymenlaaksossa ei omaa aluejaostoa taida olla, joten lienee Mätön veljeksille Lappeenrantaan soiteltava... :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...