Jump to content

Levyjarruista


Guest mini-75

Recommended Posts

Guest mini-75

Miniin tuli laitettua levyjarrut eteen ja taakse mutta levyt,palat ja satulat eivät ole minin osia.

 

Kaikki toimii hyvin, mutta katsastusmies rupes vaatimaan todistusta että jarrut on tarkoitettu juuri miniin, en sanonut ettei osat kuulu miniin vaan väitin että ovat miniin tarkoitettu jarrupaketti mutta ei usko ennen kuin saa jonkunlaisen todistuksen.

 

Onko olemassa edes cooperin 8,5" jarruille mitään paperia joka voisi kelvata

vai mitä tekee asialle.

Link to comment
Share on other sites

Sulla on nyt sattunut kohdalle aika ikävä katsastusmies. Tota noin, mitähän väliä sillä on mistä autosta ovat kotoisin ?

 

Jarrut saa nykyään vaihtaa tehokkaampiin muutoskatsastuksella (aikaisemmin oli luvanvarainen operaatio). Ymmärtääkseni homma menee siten että muutoskatsastuksessa listataan mitä on muutettu ja mistä hilut ovat kotoisin. AKE siunaa lopullisesti ton muutokset, konttorilla ei kai mykypäivänä ole valtaa päättää asiasta. Missään ei vaadita että muutettavat jarrut pitää olla kyseiseen autoon tarkoitetut. Oleellista on että jarrut ovat vähintään Minin jarruja vastaavat jos autot ovat Miniä järeämpiä (isommat akselipainot) niin pitäis kelvata kunhan satulan kiinnitykset ovat riittävän tukevat.

 

Viisain liike olis nyt mennä joko samalle konttorille tai toiselle konttorille ja selvittää miten tuo homma hoidetaan tyylikkäästi loppuun.

 

Cooperin jarruista pitäisi riittää korjauskäsikirjan tiedot, sen ihmeellisempää todistusta tuskin enää mistään löydät.

Link to comment
Share on other sites

Guest mini-75

Niin minäkin käsitin että tehokkaammat jarrut menee muutoskatsastuksella ilman mitään todistusta osista, mutta ei sitten mennyt.

 

Jarrut ovat järeämmät kuin minin omat, edessä jäähdytetyt levyt ja mahtuvat juuria juuri 13" vanteen sisään ja ei hän missään minissä ole takana alunperin levyjä.

 

Täytyy mennä käymään uudestaan samalla konttorilla selvittämässä asiaa, konttoria en vaihda kun on olut muuten asiallinen paikka mutta nyt oli uusi katsastusmies.

 

Pitäisikö katsatusmiehelle ruveta selvittämään mistä autosta osat ovat peräisin tuskin se sitäkään uskoo jossei ole asiantuntia.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...