Jump to content

IMM2009


Guest mini1380

Recommended Posts

Guest minifreak

Mikäs tuossa on aikataulu, että mihin mennessä pitää hommata kaikki liput, suorittaa ilmoittautuminen sun muut?

 

Suunnitelmissa ois nimittäin lähteä jos Minin saa ajokuntoon ja siinä ohessa säästettyä reissua varten.. kuulostaa kyllä aika mahdottomalta yhtälöltä =)

Link to comment
Share on other sites

Pari ministiä täällä lähdössä, ainakin lomat varattu pomolta syksyyn 2009.Ajatus: laivalla Saksaan , ajaen Englannin kanaalille ja takaisin Saksasta laivalla Suomeen ajoa noin 2600km+harhailut päälle.Ruotsin läpi ajaen halvempi, mutta niiiiin yksitoikkoinen edestakaisin ajo jää pois (1850km edestakaisin Travemundeen ). Aikaa ollaan varattu koko loma. Jos yli 10henkeä laivalla saa alennuksia.Muitakin ajoreittejä löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan ainakin menossa ja kai noita lähtijöitä ilmaantuu kunhan talvi ensin ajaa sen minin sisään huoltoa varten ja kokous lähenee, jotta pääsee jutteleen muitten kanssa....

Link to comment
Share on other sites

Joo jos haluaa tietyllä laivalla mennä sumujen saarelle niin tarvii jo varailla laivaa sillä ne on pian jo täyteen buukattuja. Siis joku tietty linja EI kaikki linjat. Hinnat on joo kohallaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Minimi Budjetti reissulle auton kanssa olisi meidän perheeltä n.2-3 tuhatta e. Ihan köyhäilemään teltalla ei lomalla viitsi enää lähteä. Kyllä on pakko jättää väliin.

Silloinkin ainakin puolet ajasta ajettaisiin melkein kelloa vastaan Minillä.

Aikaa pitäisi varata reilusti ja se tietää taas lisää kustannuksia. Ei ole köyhänä kivaa!!

Link to comment
Share on other sites

Se 2500€ on aika hyvä määrä jos menee hki-travemy ja yö lübekissä, ajaa 600km hollantiin ja yöllä laivalla herwichiin ja siitä 330km Birminghamiin 5.yötä hotellissa ja sama homma takaisin päin. Sitte tuhlaus rahaa mukaan 1500€ kun siellä on varmasti PALJON kaikkea, ku on varmasti iso tapahtuma voisin varmaan aprikoida että isoin mitä on ollut/tulee olemaan. No joo varmaan silloin kun autojakin oli enemmän ni ehkä silloin mut.... haluun uskoa et tää on ISO. On sentään Englannissa IMM2009 ja Mini 50V. samalla alueella vierekkäin.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...