Jump to content

Minin pokkauksien poisto ja urien siloitus + muuta peltihommaa.


Guest pensseli69

Recommended Posts

Guest pensseli69

Eli tarkoitus olisi etulokareista poistaa ne urat, ilmeisesti flippikeula avautuisi siitä kohtaa,voin laittaa kuvan jos ei ymmärrä mitä tarkoitan:) sitten olisi tarkoitus poistaa takaa palkeista pokkaukset eli katosta alaspäin menevät. kuinka homma kannattaa suorittaa?

Link to comment
Share on other sites

Guest minime

Ihan vaan lisäkysymyksenä edellisiin, voiko kyseisen "sheivaus"operaation tehdä huoletta, vai meneekö kori totaalisen veltoksi?

 

Itse suunnittelin täyttäväni etupään urat koritinalla. Elikkäs ensin kunnon hiekkapuhallus ja sitten tinalla urat umpeen, hionta ja maalia perään.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Tuolla toisella palstalla jo asiaa selvittelin.

Hitsaat sisäpuolelta takapäässä saumat umpeen (kunnolla) ja sen jälkeen hiot pystysaumat pois. Itse vielä tinasin päälipuolelta mahdollisten huokosten takia.

Etupäässä lokasuojan osuus samalla tavalla ja oven tolppa pätkä kerrallaan n.5cm ja umpisaumalla kiinni ja voi myös tinata. Kun kunnolla hitsaa ei tartte välttämättä edes tinailla. Tämän homman tein noin 23v sitten ja silloin niitä teki moni muukin enkä ole kuullut mitään ongelmia. Pitää kuitenkin osata hitsata!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...