Jump to content

vikaa jarruissa


Guest mika p

Recommended Posts

missä vika 1piirijarruissa? poljinta pumpatessa pitää paineet, kun laskee polkimen ylös joutuu taas pumppaamaan paineet, kaikki pyöräsylinterit ja pääsylinteri uudet.Pitää paineen poljinta painettaessa vaikka vuorokauden

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Vähän samanlainen ongelma. Eli 1-piiri jarrut tehostimella. Edessä levyt. Muuta ei ole tehty ennen hyvin toimineille jarruille kuin että tehostin oli irti muun remontin tieltä ja sen jäljiltä jarrupoljin painuu todella alas ensimmäisellä polkasulla. Paine kyllä löytyy silloinkin, mutta kun pumppaa kerran niin poljin jää heti ylemmäs. Ja heti kun päästää polkimen hetkeksi, niin taas painuu selvästi alemmas. Ilmattu on koko systeemi niin perkuleen perusteellisesti sekä perinteisesti, ilmausruuveista imemällä ja säiliön korkista paineella.

Kaikki osat on melko uusia ja säädöt OK. Mistään ei vuoda ja paine pysyy poljinta painettaessa. Voiko pääsylinterissä olla vikaa vai onko sitä ilmaa nyt vielä jossain?

Link to comment
Share on other sites

No sehän se oli! Suuret kiitokset! Eli moottorin piti käydä, niin johan tuli ilmaa pois. Jossain vaiheessa tuota mietin ja tulin siihen tulokseen että pitäisi se ilma tulla pois muutenkin. Ei pitäisi miettiä liikaa tällä päällä.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä että ilmaus onnistui, mutta ihmettelin mistä moinen johtuu?

Itse olen ilmaillut ihan normaalisti useita tehostimellisia Minejä monta kertaa, eikä koskaan mitään ongelmaa?

Johtunee siitä mihin asentoon tehostin asennettu?

Itsellä ollut aina siinä paikassa/asennossa mihin tehostin on Cooper S:ssä alunperin sovitettu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...