Jump to content

Minin koneen/korin kunnostus,apuja.


Guest pensseli69

Recommended Posts

Guest pensseli69

Eli olis tarkoitus ostaa mini 1000 vm.75. Itse en ole koskaan purannut koko konetta joten hiukan jännittää ottaa noinkin ISO projekti:)

Auto seissyt 13v josta 11v sisällä. Kori on suht ehjä,pohja täysin terve ym. jäänyt silloin kunnostus kesken. Kuinka alusta/jarrut vanhenee jos auto seisoo? mitä kannattaa tarkistella ennen hommaamista?

Kone palasina, ykkös sylinterin kiertokangen laakerit mennyt, 20tkm ennemmin tehty täydellinen remppa, männät uusittu ym, ilmeisesti joku liuska laitettu väärinpäin, koneessa on potenttiaalia mutta osaako kukaan kertoa hiukan hintaluokkaa mitä koneeseen menee,lähinnä tiivisteiden ym suhteen ja mistä osia saa?pystyykö kampiakselia porauttaa kuinka monta kertaa tahansa kun rempassa oli laakerit uusittu ja porattu alikokoon? Kaikki oleellinen tieto kiinnostaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest astalo

kannattaisi ensin varmaan tutkia löytyykö sille laakerivauriolle jostain syy, ja onko muuta menny. akselia ei voi järjettömästi hioa, laakereista voi katsoa mihin alikokoon on koneistettu, ja viedä koneistajalle tarkastettavaks mikä olis seuraava alikoko, ja tutkia löytyykö laakereita. koneistus on muistaakseni jotain satasen luokkaa. kampiakseli on aika kallis osa. osia saa vaikka brittiosasta, tiivisteet ja sellaset on ihan edullisia.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...