Jump to content

kärjetönsytytys


Guest kalle_s_

Recommended Posts

  • 1 month later...
Guest minor 59

Mitenkäs kärjetön toimisi 59vm.minorissa.Tämä on minulle uusi tuttavuus.Mitenkäs minoriin löytyy suomesta osia vai pitääkö tilata Briteistä.(kaasutin,virranjakaja,jarru osat,ym ym.

Link to comment
Share on other sites

Guest 970s

Kärjetön toimii Minorissa ihan samalla lailla kuin Minissäkin. Molemmissa on sama 25D4 jakaja. Minoriin saa Suomestakin osia (esim. Brittiosa) mutta nopeampaa on tilata suoraan Englannista. Itse olen ottanut Englannista ne vähäiset rojut mitä vielä alkuperäistä autossa on.

Link to comment
Share on other sites

Guest minor 59

Sitten olis viellä tarvis tietoa minori 59.säätöarvoista ym.tekniikka puolesta.Tilasin tollasen Haynes kirjan ja totesin kyllä melkosurkeeksi(esim.huono kuvitus)kaikki tieto otetaan mielellään vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest 970s

Totas noin, pistä mulle sähköpostia osoitteeseen jukka.harkola at polartest.fi. (Miukumauku tietenskin ton at tilalle, en viitsi pistää oikein kirjoitettuna kun olen pikku hijaa pääsemässä paskapostista eroon...). Mulla on sekä varaosakirja että korjauskäsikirja, voin ottaa niistä kopiot. Toimitusaika on kylläkin pitkä koska en ole muutamaan viikkoon työmaalla...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...