Jump to content

Mikä numero tuplien imusarjassa


Guest minimaalinen

Recommended Posts

Guest minimaalinen

Kertooko jollekin tuplakaasareiden (HS2) imusarjan valunumeron (12G299) yläpuolella oleva numero jotain? Onko näitä koneistettu jotenkin eri tavalla vai onko kyseessä tuotantoaika tai jotain. Numero on siis stanssattu valunumeron yläpuolelle eikä ole valussa mukana.

Link to comment
Share on other sites

Se on tehtaan varaosanumero. Noita SU-kaasareita on ollut mm. eri asennuskulmalla riippuen siitä missä autossa ne ovat olleet. Esim. MG1100 malleissa kaasarit on hitusen lähempänä toisiaan kuin esim. Cooper S-malleissa. Joissakin imusarjoissa kaasarin laippa in kapea, joissakin leveä.

Link to comment
Share on other sites

Kyseinen imusarja löytyy mm. MG Midgetistä, asennuskulma on hieman Minin omia sarjoja pienemmällä kulmalla. Samoin kaasuttimet tulevat noin 5-6mm lähemmäksi toisiaan. Minin omissa sarjoissa on kaasuttimen puoli aina 1,5", 12G299 sarjassa taasen 1,25", joten se kohdistuu pikkukaasuttimiin (HS2) aikalailla paremmin. Kannen puolen kanavat ovat samankokoiset kuin Minin sarjoissa. Kanava on myös hieman erimallinen, eikä ainakaan huonompi. Eli ko sarja mahtuu kyllä Miniin ja virtaa myös hieman paremmin.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...