Jump to content

ups


Guest 1275 a+

Recommended Posts

Guest 1275 a+

Pistin vanteet ja renkaat tilaukseen mini sparesista 25.2. 2008 no kaikki on mennyt hienosti tähän asti, mutta nyt toppas.

siis tavara lähti 26 pv ja oli samana päivänä Watfordissa ja seuraavana päivänä Tamworthissa ja vielä samana päivänä Barkingissa, Herne-Boeringissä ja Langenhagenissa no sitten se lähetys meni gopenhageniin ja vietti siellä viikonlopun eli nyt ollaan 28.2 ja tuolta se paketti saapui helsinkiin 3.3 ja samana päivänä tavara oli tampereella.

Tilaus vahvistuksessa oli arvioitu toimitus päivä 4.3 ja kun tänään taas katsoin ups:ssän sivuilta niin nyt on tullut muutos toimitus aikaan eli nyt toi aika on 11.3 siis hyvänen aika sentään, paketti tulee kulkee viikossa noin monen paikan kautta mutta kun saapuu suomeen niin tampereelta ulvilaan kestää viikon ja etäisyttä on noin 150 km.

Link to comment
Share on other sites

Ihme ja kumma.. kyllä ne tulee kuitenkin viimeistään huomenna eli 5.3. !Kuitenkin sen verran Ulvila sivussa meiltä Tampereelta, että pari päivää siinä menee.. Älä kuule ala upsia moittimaan..postin täti ne tuo.

Link to comment
Share on other sites

Guest 1275 a+

Kyllä kannatti moittia, tavarat tuli kuitenkin tänään, ihan niinkuin pitikin. Ja toiseksi niin kyllä se on Tampere mikä on Ulvilaa nähden syrjässä. Mitä edemmäs mennään itään niin aina mennään pois päin.

Ja kolmas juttu mitä enemmän mennään itään niin kasvon piirteetkin muuttuvat, eli tamperelaista ei juurikaan erota kirkiiseistä.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...