Jump to content

A vai A+ moottori, mistä tiedän?


soppa
 Share

Recommended Posts

Eli ongelma olisi nyt se, että mistä tiedän mikä moottori on kyseessä A vai A+? Moottorin lohkossa on 12h. Pitäis laittaa noita moottorin sisuskaluja tilaukseen ja nyt vähän tökkii... Kuulin, että jakopään kiristäjästä huomaisi jotain, eli jos sellainen on niin moottori on A tai A+ kumpi se sit on? Onko muita tunto merkkejä? huono tilata tiivistesarja jos kone onkin toinen ::)

 

Toinen kysymys, mistä tiedän mikä öljypumppu mulla on? Hahlo,tappi vai tähti? Olisiko jollain kuvaa? tai hyvää selostusta? Nokka-akseliinhan se tulee joten auttaisiko se, että miten se sinne tulee?

 

Vielä yksi kysymys, mistä tiedän mikä kytkin minulla on? Onko noissa koneissa yleensä Verton vakio kytkin vai mikä? Lukee jossain jokin tuntomerkki? Onko niin, että voin jättää vakiopaineastelman paikalleen ja uusin vain laakerin ja kytkimen? Sopiiko tähän paineasetelmaan sama mikä kytkin? laakerihan pitää olla varmaan kytkimeen sopiva?

 

Paljon kysymyksiä epäselvästi mutta jos nyt johonkin saisi vastauksia :-[

Link to comment
Share on other sites

Terve!

 

Koitappa tutkailla miten virranjakaja on kiinni, tuleeko sellaisella haarukalla eli painaa jakajaa alaspäin (A+) vai sellaisella metalli"renkaalla" joka pultataan erikseen lohkoon kahdella pultilla (1/4") ja joka kiristää jakajaa.

 

Kytkimistä koita tutkia millainen vipu on työsylinterin ja kytkinkopan välissä. Vertossa (A+) on työsylinteri kytkinkopan kanssa samassa suunnassa (eli painaa alaviistoon) ja vipu on sellainen 10cm pitkä. Vanhemmissa (A) työsylinteri vaakatasossa ja painaa vipua siis rengasta kohden ja se vipu on varmaan joku 16cm pitkä.

 

Nokista tutki pumpun päätä onko siellä pelkkä hahlo vai sellainen pieni puikko pystyssä johon pumpun akselissa oleva hahlo menee vai onko siellä sellainen syvennys jonka ulkokehällä on kolme koloa johonka se pumpun ja nokan välinen irtotähti menee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...