Jump to content

Koneesta paloi/kärysi jotain?


Guest rockboy ́79

Recommended Posts

Guest rockboy ́79

Heippa,vinkkiä kaivataan.Diagnoosi selviää kai kun purkaa konetta. Sattui viime yönä: Öljynkierron valo välähti,lisäsin öljyä, sitten lyhyen ajon jälkeen kuului nakuttavaa ja rämisevää ääntä. Hirveät savut tuli putkesta ja pellin alta (myös hytti täyteen), jolloin löin vehkeet seis.Savua ja käryä tuli öljyntarkistusreiästä ja huohottimesta kovalla höngällä. Kone pyörii yhä, kokeilin riskillä startata:kone käy, tosin sammutin välittömästi pois.Täyd.kiinnileikkausta ei kai siis ole tapahtunut. Oisko öljynkierrossa joku tukkeutunut, tai öljypumppu mennyt tms? Kertokaahan, jos kuulostaa tutulta,vinkkiä kaivataan.

-PP

Link to comment
Share on other sites

Guest rockboy ́79

Kiitoksia, täytyypä syynätä! Tuommoista mäntään liittyvää juttua myös tässä epäilen...taitaa olla jokatapauksessa moottorin purkua edessä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest rockboy ́79

Kurkkasin lampulla, en nähnyt kovin tarkasti siellä erikoista.

 

Mutta reikähän sieltä vaihteiston etupuolelta(öljytikun vasemmalta puolelta) löytyi, halkaisija n.2,5cm. Huvittavaa on se, että ennen reiän huomaamista mylly lähti yhä käyntiin ok. No, varotaan lisävaurioita Purkuhommiin siis, kun ei tiedä mikä osa sieltä on ulos tullut.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...