Jump to content

30.9-2007


Guest mtlmr

Recommended Posts

Moi.

25v juhlat saavat jatkoa 30.9-07 järjestettävän ratapäivän merkeissä. Jos on jotain mielessä mitä päivänä halutaan tehdä normi ajojen lisäksi niin älä epäröi ehdottaa. Ajatuksena olisi saada mahdollisimman paljon MINEJÄ kaikilta vuosilta paikalle ja eri malleja jotta saataisiin näytille kunnon kirjo MINI malleista.

Laita mailia varapuheenjohtaja@mcff.net.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa ratapäivillä Minillä. Tuntui kyllä, että turvakaiteet olivat liian lähellä. Vielä kun asfaltti oli märkä ja liukas niin jännittämistä riitti! Olisiko seuraavat koitokset ensivuonna kenties alastarolla? Toivotaan että olisi tällä kertaa hyvä sää.

Link to comment
Share on other sites

Moi.

Pari vuotta sitten oltiin Alastarossa ja kyllähän se sateella varsinkin on turvallisempi jos lipeää linjalta. Otetaan asia esille syyskokouksessa.

Mutta hoidetaan ensin Ahveniston tapahtuma alta pois ja onhan se niin että Clubin 25v synttäreitä on hyvä juhlistaa Ahvenistolla joka täytti 40v. :)

Kaikki vaan joukolla paikalle, luvassa arvontaa, valitaan "varikkoruusu", ja tietty rata-ajoa.

Link to comment
Share on other sites

Guest mini1380

Taas on yhdet ratapäivät takanapäin. Suuri kiitos jälleen järjestäjille, homma toimi ja kaikki halukkaat pääsivät päristelemään ja tänä vuonna taidettiin selvitä ilman peltivaurioitakin.

Link to comment
Share on other sites

Joo kaikki meni ihan ok. Joltain taas palaa kansipahvi ja viimeisillä kierroksilla kävi yks ratamini vähän pihalla muttá ajamalla kumminkin takaisin varikolle joten ok.

Onneksi toi sääkin suosi eikä sitä pelättyä vettä tullut. Kiitokset paikalle saapuneille.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...