Jump to content

Ali/Ylipainesäädin


Guest hatzi

Recommended Posts

Guest hatzi

Hei.

 

Mistähän voisi löytää tuollaisen ali/ylipainesäätimen..? (virranjakajaan) tuntuu että paikalliset varaosalikkeet nostavat kädet pystynn eivätkä suostu auttamaan. onkohan jossain autossa ollut vakiona sellaista? takoitus aikaistaa syttyä alipaineella ja myöhäistää ahtopaineella.

toivottavasti joku tietää tästä jotain.

Link to comment
Share on other sites

Muistaakseni ainakin Saabeissa oli kaksitoiminen säädin. Mutta niissä lienee Boschin jakaja eikä säädin käy suoraan Lucasin jakajaan. Tehtaan turboissa oli normaali alipainesäädin ja hyvin konservatiivinen keskipakosäätö. Toimii hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Mun jakaja antaa 20 astetta ennakkoa ja perusennakko on jotain 8 astetta. Kokonaisennakko on 28 astetta. Ei ole nakuttanut kilon paineilla. Toimii myös ilman alipainesäätöä mutta vetää alhaalta paljon nöyremmin alipainesäätö kytkettynä. Jokainen kone on kuitenkin yksilö joten säätämiseen saa varautua.

 

sinänsä jakajan ennakonsäätö voi olla tarpeeton, ahdetussa kiihdytyspelissä voi olla lukittu jakaja eli se antaa vain yhden ja ainoan ennakon. Toimii varmasti täysiä ajettaessa mutta ei optimaalisesti kadulla.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...