Jump to content

Kannen tunnistusta


Guest sik

Recommended Posts

Osaako joku suoralta kädeltä sanoa, mikä kansi kuvassa on kyseessä?

http://img256.imageshack.us/img256/6894 ... 069oy0.jpg

 

Vasemmanpuoleinen törkyinen on 12G940, mutta oikeanpuoleisesta en löydä mitään merkintää. Kanavat ja palotilat näytti melko avaralta, lienee muokattu. Venttiilit oli muistaakseni samankokoiset kuin 12G940 kannessa. Olin siinä käsityksessä, että molemmat olisi 1275 koneen kansia, mutta kun oikeen vertasi vierekkäin, rupesi epäilyttämään. Molemmat tullut rojektin mukana irrallaan.

Link to comment
Share on other sites

Pari vaihtoehtoa tulee mieleen, joko pikku-Cooperin 295 kansi tai sitten Cooper S:n AEG163. Kummassakin pitäisi numero löytyä keinuvivustojen lähistöltä kopan alta. Mittaa imuventtiili, jos se on about 36 mm niin viittaisi tuohon ässän kanteen. Niitä ei ole koskaan ollut pienemmällä venalla. Jos imu on 33 mm niin sitten on pikku-Cooperin kansi. Siihen ei taas taida saada kuin 33 mm venat.

 

Oli kumpi hyvänsä niin palotiloja on ronkittu aika raskaalla kädellä, muoto pitäisi vakiona olla samanlainen kuin 940 kannessa.

Link to comment
Share on other sites

Sieltä etsin numeroa, mutta ei löytynyt. Tosin näyttää vähän että olisi hiottu pois. Tuosta kuvasta näkee:

 

http://img223.imageshack.us/img223/5290 ... 073el8.jpg

 

Imuvenat oli samat kuin tossa 12G940:ssä, eli 33mm. Jotenka viittaisi tohon 295 kanteen. Mutta "pikkulohkon" kansi kuitenkin, eli enpä sillä ainakaan vielä mitään tee.

Kiitos tyhjentävästä vastauksesta.

Link to comment
Share on other sites

Guest mini1380

Veikkaan että joku vanha tonni-luokan kansi, ite törmännyr muutamaan mist toi numero on poistettu koska minitonnissa ei saanu ennen käyttää pikkucooperin kansia, yhdessä oli jopa tehty plasticpaddingista normi tonnisenkannen valunumero. Nykyäänhän melkeen kaikki käyttää siel noit 12g940 kansia.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...