Jump to content

Minin levyt, mutta minkä alunperin?


Guest kimi.tee
 Share

Recommended Posts

Guest kimi.tee

Ei kauhean hyvin saa selvää osanumerosta, mutta asiaa tuntevat varmaan tunnistavat, minkä vehkeen levyt Minissä nyt alla on? 12" vanteet pyörii alla.

kuvia:

http://picasaweb.google.com/kimi.tee/Minin_levyt

Auto on joskus aiemmin kasattu tunteella kaikista mahdollisista osista. Siinä ainakin pitäisi olla Mailerin (GT?) osia, mutta löytyy esim. Marinan lohko keulilta(?)... (öljynputsarin paikan perusteella)

Nimim. vanha osa mukaan kun uutta hakee...

Link to comment
Share on other sites

Nyt menee vähän muistinvaraiseksi hommaksi. 96 Saabissa on samantyyppiset kiilamaiset palat mutta eivät tainneet ihan prikulleen olla samat. Hämärästi muistan että joskus (raha)pula-aikana oltais hitsattu Saabin paloihin pikkuisen lisää malmia että olisivat käyneet noihin Mailerin satuloihin. Pienenä poikana mulla oli MG 1300 ("maileri MG") jonka yksi hauska piirre oli noiden palojen toispuoleinen kuluminen. Satulan yläosassa on niveltappi johon tuo satulan liukukappale pitäisi olla laakeroitu. Pitäisi sen takia että kuluneina ne tuppas jämähtää jumiin ja söi aina toiselta puolelta palat.

Link to comment
Share on other sites

Ain niin, jäi lisäämättä että sulla on varmaan myös Mailerin olkanavat, muistaakseni minissä ja mailerissa oli satuloissa ei pulttijako.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...