Jump to content

Kesäkokous -07


Guest lari77

Recommended Posts

Onko kellään jotain hajua, millainen mesta se veturipuisto on? ( onko leirintä-aluetta/mökkikylää, vai asutaan hotellissa ja ihastellaan autoja jossain parkkipaikalla ) Olis kuitenkin aina kaikista paras jos sais auton mahd. lähelle asumusta (en tarkoita telttaa)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 kuukautta myöhemmin...

Moi!

Järjestäjiltä kaivattaisiin tietoa kesäkokouksesta!

 

Maksaako jokainen tulija 20eur sisäänpääsyn riippumatta siitä piipahtaako päiväseltään paikalla, asuuko teltassa vai onko varannut huoneen?

 

Kerhohan perinteisesti maksaa lounaan lauantaina, mitä extraa 20eur:lla saa?

 

Veturipuiston nettisivujen mukaan sisäänpääsy on aikuisilta 8eur, perhelippu (2+2) 20eur!!!

 

Järjestäjät varmasti hoitavat saunan lämmityksen?

Vai tuodaanko mukana omat saunapuutkin?

 

Pienestä provosoinnista huolimatta, lisätietoa kaivataan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...
  • 2 viikkoa myöhemmin...

Jos tänään tullut mainos oli se Jäsenille tuleva "info" kesätapahtumasta, niin ei se kyllä kovin paljon kertonut . Vai oliko meidän kirjeestä unohtunut jotain pois?

Tosin me emme pääse tänävuonna paikalle, joten meidän osalta ei tarvetta lisäinfoille.

Link to comment
Share on other sites

Taisi olla vähän puutteelinen se "info"lappu eli ei avittanut ketään sen kanssa mitä se osanottomaksu pitää sisällään. Mutta paikalle ollaan kumminkin menossa joten eiköhän se siellä viimeistään selviä. Reissuhan menee hyvänä koeajo reissuna IMMiä varten.

Link to comment
Share on other sites

Asiasta kukkaruukkuun, lähteekös miten pk-seudulta ministejä tuonne perjantaina ja monen aikoihin? Vois ajella letkassa haapamäelle.

 

Toinen vielä, itellä ois minissä apukuskin paikka vapaana, että kyytiin mahtuu jos innokkaita lähtijöitä riittää niin ei tarttis yksin ajella :)

Link to comment
Share on other sites

Koska infoa ei juuri ole järjestäjiltä saatu, niin ...

Varaudun siihen, että jätän minin alueen ulkopuolelle ja selviän 8 eur maksulla. Ei viitsi 20 egee maksaa parin tunnin visiitistä, kun jatkan matkaa haapamäeltä vielä muualle samana päivänä.

Link to comment
Share on other sites

Tosi paljon on kuulunut joka puolelta kritiikkiä kesäkokouksen tiedotuksesta! Porukka joka kesäkokoukset järjestää tekee aina kovan homman ja aina he eivät voi olla mitään tiedotuksen virtuooseja, vaikka järjestelyt aina ovat hoituneet mallikkaasti! Minun mielestäni pitäisi kerhon ottaa isompi vastuu vuoden suurimman Suomen tapahtuman tiedotuksesta yhteistyössä järjestäjäporukan kanssa. Eikös jäsenrekisterinhoitaja kerännyt jäsenten sähköpostiosoitteita juuri tällaisia tilanteita varten?, mikä olisi helppo tiedotuskanava ja tietysti nettisivut, jotka just päivitettiin, mutta kesäkokouksesta ei ollut mitään lisämainintaa. Kaikki on tietysti arvokasta vapaaehtoistyötä, mutta juuri näitä asioita vartenhan sitä juuri tehdään.Joskus kun Pälkäneellä saatiin 100:n Minin raja rikki, niin sopivasti ajoitetulla tiedotuksella oli kyllä suuri merkitys. Perusporukkahan kyllä tietää ilman muistutuksiakin.

Varmasti tulee vähintään yhtä hyvä tapahtuma kuin aina ennenkin! Kaikki ehtivät vaan sinne paikalle! Varmasti siinä maksupuolessa on ajateltu järkevästi päiväkävijöitäkin. T. Virtasen Timppa

Link to comment
Share on other sites

Moi! Soitin kyseiseen paikkaan ja sain vastauksen: 20e pitää sisällään majoituksen omassa teltassa/vaunussa, saunan, ruokailun, aluelipun ja tanssilipun. Lapsilta hinta on 10e. Mitä muuta hintaan kuuluu selviää paikan päällä. Tiedoitteessa aluelippu maksoi 8e/aikuinen ja majoitus 12e joten 20e tulee täyteen jo näistä. Toivottavasti saadaan monta miniä ja ministiä paikan päälle IMMin läheisyydestä huolimatta. Jos haluaa vain piipahtaa paikanpäällä niin silloinhan kannattaa ostaa pelkkä aluelippu!! Tapahtuman tiedoitus on kyllä ollut sanalla sanoen huononpi kuin aiempien joten eiköhän tästä jotain opita ja ensi vuonna järjestävä väki hoitaa sen paljon paremmin. Tai ainakin YRITTÄÄ.... T: Markku Lönnqvist

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...