Jump to content

Venttiilikopasta ja sähköistä


Guest askel_vakaa

Recommended Posts

Eli hankin tuossa -69 minin ja ihmettelin tuota venttiilikopassa olevaa ilm. alipaineputkea että mihin kuuluisi liittää? Löytyykö jostain noita moottorin sähkökaavioita kun tuntuu konehuone olevan täynnä jos jonkin näköistä piuhaa.

Link to comment
Share on other sites

Luin ensin vähän ylimalkaisesti nämä askel_vakaa:n kysymykset enkä huomannut, että ollaan Turun suunnalla. Tunnen turun seudun miniharrastajia hyvin päteviä ja avuliaita. Nimiä ja puh. numeroita en uskalla tähän laittaa, mutta pienellä salapoliisityöllä saat varmasti ne selville (ellet niitä jo valmiiksi tunne). Nousiaisissa on oikein alan ammattilainen, jolla mm. minä korjautan tasavirtasäätöreleet yms. (löytyy luettelosta). Nousiaisten keskustassa on toinen, harrastaja, hyvä autosähkön tuntija ja muutenkin mukava mies (varaosiakin, mm. erikoispolttimoita löytyy).

Link to comment
Share on other sites

Niin se venttiilikopan huohotin tulisi liittää ilmanpuhdistimen kotelon vastaavaan yhdistäjään, mutta runsaan ohipuhalluksen takia se putki/letku usein viedään auton alle. Savutus vähenee osaltaan tällä keinolla. Jos siihen putkeen ei laita mitään öljysumu tahrii koko konehuoneen hetkessä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia vastauksista! Eiköhän tässä kesän mittaan ehditä tutusta näihin turun seudulla vaikuttaviin harrastajiin ja näyttää olevan tuolla talvi-heikissä oikein teemana maaliskuussa nämä -50 ja 60-lukujen minit.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...