Jump to content

eBay.co.uk


Guest morris66
 Share

Recommended Posts

Guest morris66

tuli huudettua Engelsmannien ebaysta uudet "minilite" tyyliset 13 tuuman aluvanteet. Hinta euroissa 332€ ja rahti 55€ kotiovelle eli yhteensä 387 €. Homma sujui kivuttomasti ja säästöä tuli rutkasti verrattuna suomen hintatasoon.

Millaisia kokemuksia porukalla on ebaysta ja onko kokemuksia Paypal:sta jota käytetään maksuliikenteen hoitajana yleisimmin yksityishenkilöiden välisessä kaupassa.

Link to comment
Share on other sites

oho, mitähän nyt kävi..

niin, kaikki mitä olen ebaysta huutanut on tullut ehjänä (hyvin pakattuna) perille ja aina hintaan sopu. maksu yleensä paypalilla, kerran lähetin käteistä kirjattuna, maksoi noin 5€

Link to comment
Share on other sites

sekäettä. pakoputkisto (rc40) irtosi minisparesilta ebayn kautta vähän halvemmalla kun suoraan kaupan sivulta.

ebayssa myy kamojaan useampi tyyppi (firma ??) jotka purkavat minejä osiin ja huutokauppaavat kaiken irtoavan. kysymällä saa kait osan kuin osan käytettynä. tähän asti kaikki osat on ollu luvatun laisia ja palvelu kaikin puolin ystävällistä.

Link to comment
Share on other sites

Itse usein ostelen isommat tavarat Saksan puolelta, koska sieltä ei sitten isojen tavaroiden rahdit ole kalliita. Toisaalta pikkutilpehöörit sitten on edukkaampaa Englannista, mikäli postien hintoja punnitsee.

 

Kyllähän on toistasataa kertaa tullut kaiken näköistä haalittua, aika paljon sellaista mitä ei Suomesta yksinkertaisesti saa (tai sitten maksaa ihan älyttömästi). Miniin nyt mm. koko sisusta, pari sarjaa 13x9 vanteita, 225/45 renkaita metsästänyt/ostanut kun ei ole enää valmistettu pitkään aikaan...

 

Kyllä sitä pitkän pennin säästää monesti Mininkin osissa, verrattuna Suomen hintatasoon. Lisäksi tarjonta on vähän laajempaa kuin Suomen Huuto.netissä.

Link to comment
Share on other sites

Miten toi paypal toimii tuolla ebayn puolella. Rekisteröidyin käyttäjäksi ja olisi heti ollut huudettavaa mutta kun ei oikein tiennyt systeemiä. Eli kun olen tarjonnut jonkin hinnan, niin ja se hyväksyttäisiin niin mitä sitten? Tähän haluaisin jonkun kertovan mitä sitten tapahtuu?

Link to comment
Share on other sites

ebay antaa suoran linkin paypalin sivuille jolla voi maksaa voittamansa kamat. periaatteessa ei tarvitse tehdä muuta kun klikkailla ok:ta, jos laskuun on laskettu rahdit valmiiksi. yleensä näin on. jos rahtia ei ole laitettu laskuun kannattaa klikata request total from seller -nappulaa. myyjä laittaa sitten uuden laskun ja kaikki maksetaan kerralla.

Link to comment
Share on other sites

Riippuu vähän mistä ostaa, usein ne rahdit on ko. maan sisäisiä ja ulkomaan rahdit pitää kysyä erikseen. Saksassa tilisiirto on yleisempi, britit antaa aika nihkeästi pankkiyhteyksiään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest morris66

tää ei nyt liity Mineihin mitenkään, mutta rahtien hinnoista esimerkkejä: Kaveri osti toissa viikolla Polariksen 450 cm3 (dieselin!) käytetyn mönkkärin toissa viikolla Englannista ja rahdin hinnaKsi suomeen tulee n.380€.

(hinnat on muuten käytetyillä huomattavasti halvempia kuin suomessa)

Link to comment
Share on other sites

rahdin hintoja voi kysellä suomestakin. kannattaa vaan pitää mielessä että rahdin maksaja on pääsääntöisesti vastuussa kaikesta mikä voi matkalla mennä vikaan, kuljetusvaurioista alkaen..

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...