Jump to content

turvavyöt


Guest samuli.koivusalo
 Share

Recommended Posts

Guest makiranta p

Onkos kukaa laittanu takaturvavöitä? Olis kivempi tuoreena isänä kuljetella eres vähä turvallisemmin muksua, ja sais otettua armahan vaimon vierellensä? Mitenkä ootta turvavyöt kiinnittäny, entäs pitääkös niitä katsastuttaa? just tänään sain rekisteröötyä Minini ja 170 km koeajo osoitti että jäährytinnestettä häviää, pitää huomenna tarkistella mistä vuotaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest minifreak

Mulla on rellun (tai sitikan) 3-piste turvavyöt laitettu taakse. Yläpuoli rullineen on pultattu hattuhyllyyn kiinni ja toinen piste on lokasuojassa turvakehikon kiinnityspisteessä.

 

Katsastuksessa ei kyllä ole ne vyöt ikinä tullu puheeksi =)

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

90 luvun Mineissä oli ymmärtääkseni,ainakin osassa, turvavyöt takana jo vakiona. Niitä vöitä on kait jonkun verran tarjolla euroopassa ja aika paljon niitä on ajautunut tänne Suomeenkin. Aina välillä näkynyt myynnissäkin. Kannattanee kysäistä Minitronin väeltä ainakin. Saa sinne varmasti soviteltu jotkut muutkin.

Link to comment
Share on other sites

Takavöitä on miniin sekä rullavöinä että sitten simppelimpänä versiona. Laitoin omaan autooni MPi:stä takarullat. Rullamekanismi on pyöränkotelon alaosassa kiinni, yläkiinnitys C-tolpassa. Yksinkertaisemmat vyöt olisi helpompi laittaa paikoilleen kun ei tarvitsisi kikkailla rullamekanismin asennon kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Guest minifreak

Alla on peltilevyt, ettei kiinnityspultti ihan suoraan tule hattuhyllystä lävitse kolaritilanteessa. Jos asiaa yhtään tarkemmin ajattelee, niin kyllä siinä paremmat vahvistukset saisi olla, mutta ompahan tällä hetkellä edes hiukan parempi kuin ei vöitä laisinkaan.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...