Jump to content

IMM 2007 Tanska


Guest minifreak

Recommended Posts

Muistaakseni viime kesäkokouksessa oli puhetta siitä, että tanskaan oltaisiin lähdössä isommallakin porukalla.

 

Onko vielä tarkempia suunnitelmia aikataulusta, että minä päivänä lähtö ja millä lautalla. Ja onko ideana ajaa ruotsin halki vaiko säästää miniä (ja korvia) ja mennä lautalla suoraan saksaan ja sieltä tanskaan?

Link to comment
Share on other sites

Moi.

Tanskan reissusta oli puhetta ja mainitsin jos ajettaisiin suomen puoleista rantaa (tie e22) ja oltaisiin yksi yö matkalla ruotsissa ja perillä roskildessa perjantaina päivällä. Tämä lähinnä siksi kun matkaan on lähdössä perheitäkin ja samalla säästettäisiin niitä korvia. Asiasta tulee vielä tietoa klubin sivuille ja lehteen ja voidaan sitä keskustella täälläkin. Ehdotuksia voi laittaa mailina: minimake@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

ei hassumpi suunnitelma. Tänä kesänä tuli nimittäin ajettua tuonne roskildeen normiautolla ja siinäkin meni aikasta hulvattoman pitkään vaikka nopeudet olivat aikasta korkeat (maassa maan tavalla.. köh köh).

 

Eli kyl yhen yön tauko vois tehdä ihan hyvää ennen tanskaan saapumista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Sen verran on selvitelty että lautalla Travemündeen ja takaisin kustantaa vajaa 1200 euroa (2 aikuista+2 lasta). Ai niin, tossa hinnassa ei ole vielä autoa huomioitu, yhtiöllä oli tarjouksena auto ilmaiseksi jos olisi varannut tammikuun aikana. Halvin lautta Ruotsiin lienee Seawind.

Link to comment
Share on other sites

No mutta tuohan nyt olisi aivan liian helppoa reissaamista jos tuonne asti menee lautalla ;)

 

Mutta tosiaan, ilmoitelkaa ihmeessä, että millä lautoilla olette menossa jos jotain tarjouksia yms on tiedossa, niin saa mahd. paljon porukkaa samaan paattiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Noniin, tuli lueskeltua klubilehdestä suunnitellusta reitistä. On kyl hyvinkin paljon mahdollista että meidän oma kahden minin autokunta menee toista tahtia tanskaan, tosin myös itärannikkoa pitkin. Tosin voisi kyllä tulla samalla lautalla ruotsiin ja katsoa siitä sitten, että miten tauottaa oman ajon. Ellei sitten lähde päivää myöhemmin matkaan...

 

Mahdollisesti takaisin voisi tulla sitten Travemündesta, matkustajien pää ei kuitenkaan kestä takaisinpäin ajamista =)

Link to comment
Share on other sites

No mitä hintoja weppisivuilta kattelin, niin vähintään sen 254e per naama :( Tallinkille koitin tuossa eilen soitella ja kysellä niitten hintoja, mutta tunnin soittelun/odottelun jälkeen ei enää inspannut. Pitänee tuonne Finnlinesille soitella vielä ja kysellä, että onko heillä tilaa vai ei. Mun tuurilla ei.

 

Ongelmahan on vielä varauksessa se, että useat ketkä ois reissuun lähdössä, niin eivät vielä tiedä, että saavatko vapaana töistä yms. Ja lisäksi toisesta matkaan lähtevästä ministä laukesi juuri kone, että voi nämä suunnitelmat muuttua vielä rankastikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Tein lautta- ja majoitusvarauksen viime viikolla. Ensin Espoosta Turkhuun, sieltä lautalla Tukholmaan yö-lautalla, Ruotsin läpi suoraan Roskildeen "yhdellä istumalla". Ja takaisin samalla tekniikalla. Matkan ideana käydä Roskildessa. Ruotsin reissut sitten joskus toisella kerralla. Varasin paikan sieltä festarialueelta, mutta on erittäin todennäköistä, että ko. paikka on täysin käyttämätön ja auto on 99%:sti majoituksen pihassa parkissa ja meikäläinen liikkuu kävellen. Muut osuudet siitä IMM2007-tiketistä yritän muistaa hyödyntää... ;)

 

Olikos MCFF:n jäsenille saatavissa ilmainen T-paita, jos osallistuu tuonne? Pitää lukaista uudelleen se jäsenlehti.

Link to comment
Share on other sites

Mulle ei tuo matka tee tiukkaa, kun tykkään Minillä ajamisesta. Kyydissäolijoille tiukempaa, mutta pidetään autojääkaappi kylmänä ja täydennetään tarpeen mukaan, niin eiköhän tuo onnistu heidänkin osalta. Rankin reissu mun Minillä on tehty viime kesänä, jolloin ajettiin neljän aikuisen kuormalla ympäri Skotlantia aamusta yöhön (0830-0000). Auton sisällä riitti reissun kuumimpana päivänä tiivistä & hikistä tunnelmaa yli 11 tunnin ja yli 600 km edestä. Tuolloin kyydissä olleista yksi tulee nytkin mukaan - kauhulla viimekesäisen uusintaa odottaen... ;) Itsellä ja kartturillahan noita aamusta pitkälle iltaan päiviä oli tuonkin reissun aikana muutaman päivän välein, joten ei uutta tanskankaan maalla... Jotain mättöä kuitenkin...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 viikkoa myöhemmin...

Täältä Irlannista on kans lähdössä muutama paddy meetingiin ja tuli sitä vähän ajateltua itsekkin. Taitaa kuitenkin jäädä, kun ajellaan Minillä Irlannista - Suomeen juhannusta viettämään (Tuusniemen nurkille). Jos joskus haluaa jotain erikoista kaukana kotoa niin täällä järjestetään joka vuosi Malin to Mizen run. Missä ajetaan Irlannin pohjoisimmasta kolkasta, Irlannin eteläisimpään kolkkaan. Tänä vuonna on vielä tarkoitus hoitaa Toukokuussa ennen Suomeen lähtöä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Moi.

Kosteaa on ollu Tanskan maalla mutta eiköhän kesä kuivaa minkä kasteleekin.

Paidat ovat saapuneet ja ja osa on jo mennyt omistajilleen/tilaajilleen ja osa jaetaan haapamäellä. Jos ei pääse haapamäelle niin voisi infota minua siitä niin postitetaan tai jopa ehkä tuodaan Tanskaan kun kärryn kanssa kerta matkaan lähdetään. Ja paitoja tuli ylimääräisiä jos joku semmoista paitsi jäi.

Link to comment
Share on other sites

Alueesta löytyy kirjeessä kartta, jossa paikat autoille ja paikat teltoille. Tuskin siinä on mitään sovellusmahdollisuuksia. Jos ajatellaan n. 1000 autoa ja n 1000 telttaa, niin auton ja teltan väli voi pahimmillaan olla aika pitkä. AsuntoMini olisi kova sana. Jos alue on sama, missä nämä rokki/mutajuhlat oli, niin teltat oli kuvissa aika vierekkäin. Väkeä ei näihin kekkereihin kyllä tule läheskään yhtä paljon.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...