Jump to content

iskarin yläpään kiinnitys


Guest kaunotar
 Share

Recommended Posts

Guest kaunotar

Olisko kellään antaa mittoja tohon iskarin yläpään kiinnikkeeseen. Siis sen iskarin pultin paikka kiinnostaa eniten. Kuinka korkealla se on jos esim mittaa niistä alemmista kiinnitys pulteista ylös päin. Ja sitte se pultin paikka sieltä kourun pohjasta olis se tärkein jutska. Ei kiinnostais ostaa kun pystyis itsekin tekemään jos olis vaan mitat.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Jos olet Tampereen lähistöltä, niin viikon päästä perjantaina saisit malliksi puhkiruostuneen sellaisen. Eikä maksa mitään jos itse haet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest rampe_58

Sen vanhanmallisen 8-59-65 ja sitten 69 eteenpäin)yläkiinnikkeen voisi löytää jostain metsävarastosta ja minullakin saattaa pari olla. Ovat peilikuvia keskenään. Onko mehumaijakorissa niitä kiinnitysmuttereita hitsattuna sisälokasuojaan en ole selvittänyt. Vanhassa mallissa oli laatta. johon oli tehty kierteet. Sisälokasuoja on käsittääkseni identtinen kumijousisen kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Selvennykseksi ! Kaikki iskarinkorvat ovat Suomeen tuoduissa olleet samanlaisia.

Hydrolastikeihinkin laitettiin joskus eteen iskareita nyökkimistä vaimentamaan ja käytettiin näitä samoja korvakkeita. Korvakkeen kiinnityspisteet löytyy sekä hydro että kumi korista.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...