Jump to content

kumielementti


Guest kaunotar

Recommended Posts

Ei mitenkään. Pitäis lähtee takaa kun irrottaa iskarin ja pudottaa tukivarren ala-asentoon."Alumiinitrumpeteissa" voivat olla tiukassa, mutta mitään kiinnitystä ei ole.

Edessä on vähän enemmän töitä, Pitää erikoistyökalulla puristaa kumijousi kasaan, että saa purettua jousituksen osat. Itse kumijousi ei ole etukelkassa millään kiinni.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 kuukautta myöhemmin...

Minulla on uusi takakelkka ja kysyn.. Kumit ovat repeytyneen vulkanoinnista tms.

Jos ja kun semmoiset hankkii, niin tuleeko pelkkä kumi vai kumi varsineen.

Jos pelkkä kumi, niin millä se irtoaa varrestaan!?

Link to comment
Share on other sites

Pelkkä kumijousi tulee. Ei sitä alumiinitrumpettia.Niinkuin aikaisemmassa vastauksessa näkyy, niin jousi voi olla tiukassa "trumpetissaan" Kaikenlaisia erityylisiä voimakeinoja voi käyttää. Jos vanhaa kumijousta ei tarvitse säilyttää ehjänä, niin kovat konstit käyttöön. Mutta niin että se alumiinitrumpetti pysyy ehjänä!!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Levarille. Eli se on jotenkin "puristettu" siihen trumpettiin!?

Se trumpetin toinen pää niveltyy semmoiseen muoviseos holkkiin. Ilmeisesti se on saatavana varaosana? Tähän tarvitsisin myös vastauksen! Kiitos

Link to comment
Share on other sites

Toisenpään teräspallon ja nylonkupin saa erikseen. kumipallo on ihan "löysällä" sovitteella trumpetissa mutta aikaa myöten ryytyy kiinni alumiini/rauta. Voimaa ja ruosteenirroitinta peliin, paine-ilma taltta kova sana.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...