Jump to content

Valmistenumerosta taas


Guest soppa

Recommended Posts

Aikaisempia viestejä lukiessani, sain sellaisen käsityksen että valmistenumero on autossani pelkääjän lattiassa mutta ei näy?! Katsastus lähestymässä ja kaippa se inssi sen kattoo?? Lattia on varmaankin alkuperäinen. Mielestäni myöskään moottorin sivussa kolmiopalassakaan ei näkynyt?! Auto on kuitenkin katsastettu viime vuonna, että jos inssi on silloin katsonut sen niin kai se jossain täytyy olla...VINKKEJÄ!!

Link to comment
Share on other sites

Olen jutuistasi päätellyt, että sulla olisi 1275 kone ja kuitenkin rumpujarrut edessä ? Epämääräinen jousitusmuutos ? Runkonumero hukassa ?

Ehkä kannattaa kääntyä saman katsastajan puoleen, jos se on näillä eväillä joskus leimattu ?!

Link to comment
Share on other sites

"Levyjarrut"

 

Homma on nyt hoidossa, runkonumero löytyi ja piti paikkansa en vain illan härässä löytänyt( oli muuten siinä vinotuessa ). Epämääräinen jousiviritys selkis, kaikki rojut muuten OK mutta iskarin paikalla on vain se jousi :) alusta on kuiva ja alkuperäinen, sitä en tiedä mistä se jousi on sinne "löytynyt". Joten jäljelle jää enää levyjarrut, jotka on tulossa alle talven aikana. Kone on 1275 ja sellaisena pysyy, ainakin vielä...

Link to comment
Share on other sites

Guest samuli.koivusalo

mulla ei runkonumero ainakaan näy apukuskin jaloissa...katosi hiekkapuhalluksessa niin että ei saa mitn selevää...ei ole ku se alumiinilätkä jossa on runkonumero...en tiiä kelepaako katsastukses, mutta toivotaan....onko kellän kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Guest samuli.koivusalo

no näinhän se kyl menee,rupes vaivaamaan niin paljon että piti käydä pajalla tutkiskelemas asiaa,sain selevän kaikista muista mutta en kahdesta vipasta numerosta ne oli menny ihan vituiksi!täytyy huomenna soitella konttorille ja kysellä kuinka pitäis toimia.pitää käskiä inssi kotia tarkastamaan runkonumero ja lyödä se sitten uuteen paikkaan tai jotain!

Link to comment
Share on other sites

seuraavan kerran kun leimaat niin inssi todennäköisesti käskee sen runkonumeron tehtävän uusiksi. jos siitä siis joku numero/numerot on mahdottomia lukea. jos koko runkonumero setti on puhallettu pois niin sitten onkin hieman isompitöinen juttu.

Link to comment
Share on other sites

Guest samuli.koivusalo

otin konttorilta selvän ja riitti kun eräs tuttu autokorjaamon pitäjä kävi tarkistamassa epäselvän runkonumeron ja kirjoitti siitä todistuksen ja veti nimen alle.nyt ku joskus kun rojekti on valmis niin meen konttorille sen lapon kans ja ne hakkaa sen numeron uutehen paikkaan...että ei sen kummempi juttu lopuuksi...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
×
×
  • Luo uusi...