Jump to content

Iskunvaimentajat taakse


Guest soppa
 Share

Recommended Posts

Mites, meneekö ihan "heittämällä" taakse iskunvaimentajat jousien tilalle. Ilmeisesti tossa mun biilissä on ollut hydrolastic alunperin, mutta on vaihdettu varmaan kuivaksi ja jätetty ne pienet jousivieterit taakse. Eikös ole niin, että jos on hydrolastic niin silloin edessä menee ne letkut sinne kelkan sisälle ja takana ei ole niin "jykeviä" työntötankoja kumeille?! Elikkäs tarttis taakse saada iskun vaimentajat, koska takapää pomppii niin pirusti!! Meneekö nämä sarjat Miniin ilman muutoksia, jotka sisältää uudet kumet ja vaimentajat eteen/taakse, joita esim. Minisport myy? Joutuuko taakse laittaa eri ylä ja ala kiinnikkeen vaimentajille?

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Kumijousisessa on erilaiset takatukivarret, jossa kiinnityspaikka iskarille. Iskarin yläpää menee samaan reikään kuin ne "jousivieterit".

Suosittelisin korj. ohjekirjan hankintaa. Kaikki tällaiset tunnistamisasiat selviäisivät helposti sitä tutkimalla ym. Niitä tuntuu jatkuvasti olevan myynnissä tälläkin palstalla !

Link to comment
Share on other sites

Ei mene heittämällä. Voit kyllä hyödyntää hydron takatukivarret siten että katkaiset sen jousen alakiinnitystapin ja poraat/kierteytät 3/8 UNF kierteen tukivarteen. Kumijousisessa tukivarressa iskarille on pinnapultti mutta tällä muutoksella se hoituu tavallisella pultilla.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Miten muuten sun Mini on katsastettu, jos ei takana ole ollenkaan iskareita ja kumijouset ????? Meilläpäin kats.miehet naurais ulos sellaisen virityksen !

Link to comment
Share on other sites

Homma hoidossa, sinne on joku fiksu edellinen omistaja laittanut vain sen jousivieterin. Eli alusta on ihan kuivaa mallia ja takatukivarressa on pinnapultti ja se jousi on vain vedetty siihen kiinni!! Aika outoa, ettei inssi ole sanonut mitään. No ei muuta kuin alusta satsi tilaukseen, nyt se menee sit varmaan heittämällä ;)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...