Jump to content

minin huoltoa?


Guest sewe
 Share

Recommended Posts

kävin jo toista kertaa yrittämässä leimaa minille, mutta hylsy tuli tälläkin kertaa. Tosin ihan eri jutuista kun edellisellä kerralla. Nyt haluaisinkin tietää löytyykö etelä suomesta ketään sellaista joka osaisi ja haluaisi ottaa vm -79 mini 1000 työn alle ja tarkistaa kaiken kyseisestä autosta. Ehdottakaa myös firmoja joiden tiedätte korjaavan vanhoja autoja...

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Pienenä vinkkinä ! Jussi on kieltänyt mainostamasta itseään Minien korjaajana !! Ei kuulemma yhtään kiinnosta rassata ihmisten Minejä, "kun ei omiakaan kerkiä" Hyviä neuvoja varmaan saa, mutta mihinkään isoihin katsastusremonttihommiin tuskin on kovin innostunut. Kysyähän aina voi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest toukis

Heh, aika asiakaspalveluhenkiseltä kuulostaa.. Tosin tuossa aikaisemmin kun hänelle soittelin niin kuulosti kyllä ihan ystävälliseltä ihmiseltä. Luulisin sen olevan autonkorjaajalle ihan sama mitä autoa korjaa kun siitä palkkansa kuitenkin saa :)

 

Mutta tämän listan mukaan (http://www.mcff.net/suomi/minin-varaosi ... oltoa.html) ainakin Vantaalla ja Lopella olisi Miniin erikoistunutta palvelua tarjolla.

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Jussi on ihan mukava heppu ja tekee varmasti huolellisen/hyvän työn. On vain kuulemani mukaan joskus ollut riesaa näistä erittäin huonokuntoisista Mineistä, jotka on tuotu "pienelle" katsastusremontille ja työt ovat paisuneet liki entisöinnin suuruiseksi ja maksaakaan ei olisi paljon saanut. Varmasti kannattaa käydä paikanpäällä näyttämässä Miniään ja naamaansa niin voipi vaikka innostua !

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...