Jump to content

Jarrukenkien vaihto, huomioitavia asioita?


Guest soppa
 Share

Recommended Posts

Guest soppa

Niin, tuli tuossa Motonetistä ostettua uudet kengät eteen ja taakse. Onko näiden vaihdossa jotain huomioitavaa? En ostanut asennussarjoja, koska niitä ei ollut...kannattaako vaihtaa ilman niiden uusimista vai pystyykö kaikki vanhat osat käyttää jos ne suinkin vain on käyttökelpoisia?! Myös jarrunesteet ajattelin vaihtaa, onko siitä jotain vinkkejä vai otanko vaan ilmausruuvit auki ja alan polkea tyhjäksi ja sit uutta tilalle?! Paljonko muuten menee nestettä? Onko mulla yksi vai kaksipiirinen systeemi, jos on kaksi niitä metellista säiliötä? Varmaan molemmista neste vähenee jos ruuvit on auki ja polkee poljinta? Taas tyhmiä kysymyksiä mutta toivottavasti joku auttaa?

Link to comment
Share on other sites

Guest soppa

Hei, nyt olisi sellainen ongelma että eipäs lähde eturummut irti!! No ajattelin sit, että löysäämpää ilmausruuvia jos sitten lähtis mutta sekin on jumittunut!! Eli kenkien hienosäätö ruuvi ei auta myöskään, mitäs nyt seuraavaksi kannattaisi tehdä??

Link to comment
Share on other sites

Guest mgbgt67

Ilmausruuviin ei tässä vaiheessa tarvi koskea. Teet kappaleen M10 mukaiset temput.

Säätöruuveillä kengät mahdollisimman kauaksi rummusta ja pyöränpulttien välissä

olevat rummun kiinnitysruuvit auki niin eiköhän irtoa.

Pahimmassa tapauksessa voit tarvita 6 kilon hienosäätö lekaa rummun irrottamiseen.

Rummut voi olla myös vaihtokunnossa, jos niihin on kulunut reilu olkapää.

Link to comment
Share on other sites

Guest soppa

Tein jo mainitsemasi temput mutta eipäs vain lähde! Jos ei sitten CRC ole hiukan muhinut ruuveissa ja siten ehkä irtoisi. Veikkaisin, että edessä on kulunut olkapää rumpuihin. Takaa sentään rummut irtosi mutta sieltäkin vain toinen ilmaruuvi, joten vaihto jäi tekemättä... Menee varmaan vaihtoon rummut tai sitten yritän vain katsastaa vanhoilla ja laittaa levyt eteen syksymmällä. Onkos muuten ne Minitronin kauppaamat kunnostetut levysarjat ihan Plug and play suunnilleen, eli meneekö ilman muutoksia paikalleen?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...