Jump to content

Kysymyksiä


Guest soppa
 Share

Recommended Posts

Guest soppa

1. Sopiiko esim. tonnisen vaihteisto 1300:een? Mulla on tehty koneen vaihto ja kierrokset 3500rpm mittarin näyttäessä n.90! Onko silloin 1300:en vaihteisto?

 

2. Pitäisikö lämppärin puhaltaa siis kahdella eri nopeudella vai miten? En huomaa eroa asentojen 1 ja 2 välillä?! Miten voisin mitata onko vika missä?

 

3. Onko öljypohjan tulppa tuuma vai millikierteinen? Mulla sopii 24mm avain, joten siellä on todennäköisesti millikierre mutta mikä? Tulpasta on tod. kierteen aika finito, koska tiputtaa öljyä.

 

Kiitos!

Link to comment
Share on other sites

1. Sopii. Eri koneilla on ollut eri peränvälityksiä vuosimallista riippuen.

 

2. Jos on kaksinopeuksinen lämppäri niin pitäisi. Esim. Marinassa oli yksinopeuksinen moottori mutta toinen nopeus oli saatu etuvastuksilla (eli pudotettiin moottorille menevä jännite -> pyöri pikkuisen hitaammin). En tiedä miten "moderneissa" Mineissä tuo on hoidettu. Voihan olla että vain katkaisija on kaksinopeuksinen...

 

3. Alkujaan tuumakierre melko karkealla nousulla. Vanhoista kuorista on voinut orggis kierre korkata jolloin tilalle on vetäisty sopiva millijenka. Eka temppu mikä kannattaa tehdä on uusia tulpan kuparitiiviste.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...