Jump to content

Miniprojekti?


Guest duunari

Recommended Posts

Moro! Mulle olis tyrkyllä nyt useampi projektivaihtoehto: Morris Mini ´65, Mini Cooper ´71 ja ´87, Mini One ´74 ja ´78 sekä Kuplavolkkari ´72. Joku mini olis kyllä ykkösvaihtoehto, mutta onko noissa malleissa mitä eroa? Onko miniin niin vaikea saada osia, kun yks työkaveri väittää, ja onko ne kalliita verrattuna kuplaan?

 

Olisko kellään heittää jotain nettiosoitetta, josta noita saatavilla olevia osia vois vähän katsella?

Link to comment
Share on other sites

tietty riippuu minkätyyppistä projektia oot tekemässä..

jos entisöit orkkis kuntoon niin ehkä mini mielummin. jos taas oot tekemässä kortteliohjusta niin kuplasta saat paljon nopeamman suomen rakentelusäädösten puitteissa.

Link to comment
Share on other sites

Ei mitään kortteliohjusta ;o) Ehkä pikkasen viriä, että on mukavampi kruisailla, siisti maalipinta, erikoisvannetta, leveämpää rengasta, rallirattia ja kuppipenkkiä, valkoinen nahkaverhoilu yms. Joku uuden Coopperin tyylinen sisusta mittareineen olis hieno. Lisäksi auton pitäis olla talviajokelpoinen.

Link to comment
Share on other sites

Väkersin Minin -69 viime syksynä ajo- ja katsastuskuntoon, ostelin normaalit vaihdettavat osat Motonetistä. Esim. jarrusylinterit maksoi jotain 6 euroa kappale, ja osia löytyi vielä yllättävän hyvin. Ja kyllä Mini saa liikenteessä ihmiset ihan eri tavalla hyvälle tuulelle kuin Kupla :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...