Jump to content

saukkola 4.3


Guest mtlmr

Recommended Posts

Eli kerhon talvipäivät taas saukkolan ek:n tiloissa 4.3 klo: 12.00 eteenpäin ja kokous 15.00.

Pääsee ajamaan omalla autolla tai mahdollisesti kisa-autojen kyytiin. Jos jollain on kisa-autoja tai vastaavia harrastepelejä niin nyt on mahdollisuus lähteä ajamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Jep, kuvia on osoitteessa:

http://www.kolumbus.fi/marko.heiskanen/ ... index.html

 

Nuo on nettiä varten pienennettyjä versioita alkuperäisistä 8 megapikselisistä. Laitan illalla isommat versiot kuvista myös joksikin aikaa saataville. Tarvittaessa voin lähettää kuvia myös sähköpostilla. Myös aiemmista tapahtumista (esim. Nordic Mini Meeting 2005 ja MINITRON meet Estonia 2005).

 

Ja, jos jotakuta erityisesti ärsyttää oman auton tai jonkun henkilön esiintyminen kuvassa, niin voi laittaa mulle mailin, niin poistan kuvan heti. Olen yrittänyt valita sivuille vain sellaisia kuvia, jotka eivät esitä kuvissa olevia henkilöitä tai autoja huonossa valossa. Rekkareita en kuitenkaan ole editoinut pois, joten niiden osalta voi joillakin olla huomauttamista jostain syystä.

 

Eli noottia vaan, jos halutaan kuvia pois tai jos haluaa omasta autostaan mahdollisesti otetuista kuvista versiot (kuvia on kotikoneella vielä lisää - osa jopa ihan kelvollisia).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...
×
×
  • Luo uusi...