Jump to content

Moottorin kiinnitys


Guest mako
 Share

Recommended Posts

Moi,

 

Huomasin että yksi Minini koneen (Allegron 1275cc) kiinnityspulteista puuttuu. Millaisella pultilla tuo on kiinni? Kyseisessä reiässä ei ole jenkoja lainkaan, mutta ei se myöskään läpi mene vaan on noin 80mm syvä.

 

Tässä kuva:

 

http://mako.1g.fi/kuvat/Mini/kiinnitys.JPG/medium

 

Asiasta toiseen. Mihin tämä liitin kuuluu olla kytkettynä:

 

http://mako.1g.fi/kuvat/Mini/rele.JPG/medium

 

-M

Link to comment
Share on other sites

Pultti on samanlainen pitkä 5/16" kuin alemmassa reiässä. Jengat on peltikäikäleeseen hitsatussa mutterikappaleessa kuvassa katsottuna pellin takapuolella. Kierre muistaakseni UNF, pultin pituus noin 4".

Link to comment
Share on other sites

Guest mgbgt67

Nuolella merkityssä reiässä pitää olla samanlainen pultti kuin n.3" alempanakin on, katso mallia siitä alempaa niinkuin 970S neuvoo. Peltikorvan toiselta puolelta löytyy kiinteä mutteri. Reikään on mahdollisesti katkaistu pultti. Minin korjaaminen on tietoa ja taitoa vaativa laji eikä voimaa ja rohkeutta vaativa laji. Voikohan kaiken laittaa huonon näön syyksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest 1275 a+

Jaahas, Miniin en ole koskenut 1,5 vuoteen, jos rupeis taas herättelemään inspiraatiota. Eli moottorin jos sovittais paikoilleen. Elikkäs miten on noiden kiinnikkeiden kanssa kun auto on 850 mk2 ja kone on metron 1275 A+ sopiiko noi metron kiinnikkeet vai pitääkö ruveta itse vääntelee ja toinen oli sellanen juttu et miten noiden vetoakseleiden kanssa jarrut on ja metron 8.4 levyillä siis 850 akseli ja metron nivel vai kuinka????

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...