Jump to content

mikä kone?


Guest ministi

Recommended Posts

Auto on vm -69 Onko mitenkä hyvä aihio pikku piristykseen??En nyt mitää turboa ajatellu laittaa mutta jotain pientä pitäs tehä ettei ihan nuhapumppu olis.Eipä siitä kyllä kauheita yehoja revitä muutenkaa mut kumminki.

Link to comment
Share on other sites

Mini 1000 sivuilla on aloittelijan opas, jossa kerrotaan esim. tonnisen koneen virittämisestä, tosin katukäyttöön tällaisesta virityksestä ei saa muuta kuin harmeja.

Jos jostain löytyy 1100 kone tai edes kampiakseli ja sopivat männät(tonnista lohkoa ja kantta voi käyttää, ovat samat), saa siitä tosi hyvän koneen katukäyttöön. Eikä tarvitse mitään jarrumuutoksia!

Puhun kokemuksesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 viikkoa myöhemmin...

No niin, kone huone on pesty ja lampun kanssa kierrelty. Mitään alumiinilätkää ei löydy. kannessa on 14C3 ja lohkosta löysin A/BZ 3. myyjän mukaan pitäis olla allegron 1300cc ja vuosimalli 78/79. rekisteriotetta kun ei vielä ole mistä katsoa.

Link to comment
Share on other sites

x=tehdas x, L=998ccm, 2S=2-D saloon, 1=round nose, N ilmoittaa vuosiluvun, mutta tiedossani olevat koodit loppuu J=79. Jos siitä suoraan jatkaa autosi olisi 83 valmistettu, joka ei pitäne paikkansa jos auto on "normaali" suomiauto. Alulätkä on, jos on lohkon yläpinnassa laturin yläpuolella yleensä kilpi häviää lohkon yläpinnan koneistuksen yhteydessä tai katsastushenkilön harhautus yrityksen takia.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia. Sähköt on työn alla ja pähkäilen Haynesin kirjan kanssa, että minkä mallin kaaviota alkaisin käyttää. Auto pitäisi olla ihan ehta suomi pirssi. Siksi on pikkasen haussa tiedot kun auto on huutokaupasta ja minun täytyy tulkita numeroita.Koska ei ole kilpiä, eikä tietoa ed. omistajasta.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...