Jump to content

MG levyt????


Guest woogie
 Share

Recommended Posts

Romunurkasta löytyi jonkin vanhan MG:n etupalkki jarruineen päivineen, peräisin jostain pikku sportista (1300 GT) jostain -60 luvulta vissiin. Äkkiä vilkastuna olisi aika sopivan kokoinen minin nokalle. Onko kokemuksia moisen jarruista(levy) sovittaa minin akseleille, käykö olka-akseli suoraan? Vaatiiko minin akselit? Kävisikö koko kasa sellaisenaan? jne... Kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

Jos ovat etuvetoisen Austin Mailer / MG:n roippeet niin noita enne vanhaan käytettiin ainakin jokkiksessa. Olka-akseli on korkeampi ja pyöränkulmat menee miten sattuu orggistukivarsilla. Muistaakseni ainakin alatukivarsia pidennettiin hitsaamalla että siitä sai ajettavan. Ehkä viisainta unohtaa katukäyttöön jos mielii vielä leimata auton.

 

Jos nuo on takavetoisen MG:n eli Midgetin niin niistä ei taida käydä oikein mikään. SAtula on päälle päin samanlainen mutta siinäkin lienee pulttijako erilainen.

 

Nuo tunnistaa siitä että rojut on Minin tyyppisessa mutta isommassa kelkassa ja etunavassa on vetonivel/vetari niin on mallia Mailer. Satula on poikittaisella (Saab 96 sukulaissielu) ja kiilan muotoisilla jarrupaloilla.

 

Jos on pelkkä poikittaispalkki ja navassa ei ole nivelta/vetaria, kolmiotukivarret ja kiinteät satulat tavallisilla paloilla, niin takavetoinen MG.

Link to comment
Share on other sites

Etuvetoisen nämä on, en tiiä saisko näitä minin olka-akselille sovitettua mitenkään että pysyis nuo kulmat jotenkin kohillaan. Tietysti jos joku tarviis näitä niin voisin vaihtaa minin vastaaviin. Löytyis myös 1 takavetosen iso kampiakseli aivan joutavana, ehkä myös lohko.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...