Jump to content

Kiertokanget


Guest ministeri
 Share

Recommended Posts

On kevyemmät 1275 koneessa. 998 koneista ei ole tarkkaa tietoa.

 

Mikä kannattaa ja mikä ei ? Vakiokoneeseen ei ole mieltä vaihtaa jos vanhat ovat kunnossa. Viilattuun koneeseen pienellä varauksella jos on tarkoitus kiljuttaa isoilla kierroksilla. Riippuu ihan siitä mitkä sulla on ennestään, esim. Mailerin 1275 veivit, joissa on iso klöntti kiertokangen alapäässä painaa reilusti yli 700 g. Jos on aikaa ja vehkeet keventää niin noistakin saa hyvät veivit. Viimeisin satsi joita kevensin painoi lopulta 608 g. Suurin osa tavarasta lähti sorvissa ja 4 veivin työstämiseen meni 2-3 tuntia. Siihen sitten siistiminen päälle niin ei ainakaan kannata teettää.

 

A+ veiveissä materiaalit on valmiiksi koko lailla minimissään eikä niitä oikeastaan tarvi keventää. Painoa about 650 g. Samat veivit ovat vapareissa ja turbokoneissa eikä kestämisen suhteen ole ongelmia. Itsellä yli 140 hp/210 Nm A+ veiveillä ja ARP pulteilla. Jos tarvit sarjat A+ veivejä niin yhdet on jemmassa.

Link to comment
Share on other sites

Guest ministeri

Kyseessä on Allegron veivit ja koneistajan kommentti oli että Kylläpäs on painavat veivit..Paljonko huutaisit niistä?Uudet sais 120-130 euroo..

Link to comment
Share on other sites

Minisparesin hinta BHM1137 A+ veivisarjalle on 111,63 puntaa + postikulut eli hinta suomessa on lähempänä 200 euroa. Jos tuohon mainitsemaasi hintaan saat uudet ja tarvetta on niin osta ihmeessä.

 

Mun veivit on 90-lukuisesta SPi koneesta ja hintaa 100 euroa.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...