Jump to content

tehostajan vivusto


Guest ministi

Recommended Posts

onkos niitäkin erilaisia?Ei mul ole minin omaa tehostajaa ollenkaa....meinasin soveltaa Fiuden tehostajasta sille vivustolle sopivan.

Autoa ku joutuu muutenki hitsailemaa ni samalla rykäsee tehostajalle kiinnitys paikan.

Link to comment
Share on other sites

Jep, 60- ja 70-luvun versiot ovat irrallisia tehostimia ilman mekaanista välitystä polkimelta, eli tulevat yksipiirisylinterin ja työsylinterien väliin. Samantyyppinen oli esim Amazoneissa.

 

Uusimmissa Mineissä tehostin on apukuskin puolella ja siinä on kaksipiirisylinteri kuten nykypeleissä. Kabiibiin tulee yhdystanko jolla liike välitetään jarrupolkimelta.

 

Saksassa on huutokaupassa yksi satsi, ks. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... RK:MEWA:IT

Link to comment
Share on other sites

Sitte ku osais vielä saksaa ni tajuais mitä ne siel kaupittelee.On noi kielet vähän huonossa kantimessa.Ehkä helpompaa jos löytää suomesta sen vivuston.Jos tulee joku ylitsepääsemätön osamitä ei suomesta saa ni sitte Saksaan...

Link to comment
Share on other sites

Suomesta tuskin löytää, mä olen ostanut itselle muutama vuosi sitten yhden satsin ja välittänyt pari eteenpäin. Kyllä tuon isekin värkkää, eihän sen tarvi just samanlainen olla. Laakson Alpo on sovittanut modernin tehostajan vasemman puoleiseen pyöränkoteloon mutta hänellä on flippikeula ja sovittamine/huoltaminen sitä mukaa helpompaa. Noiden roippeiden hinnat on vaihdelleet hirveästi (yllättäen kun on huutokaupasta kyse...) mutta halvimmillaan jotain alta 100€ + rahti, joku satsi on noussut huomattavasti kalliimmaksi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...