Jump to content

Pohja


Guest ministeri
 Share

Recommended Posts

Guest ministeri

Minin pohja pitäisi maalata,siis entiset maalit revitty pellille.Mikä olisi hyvä maali?Pohja ja pinta?Olen maalaillu joitakin autoja hammerilla ja on kestäny hyvin.Mutta mitä muita löytyy?Oikeet automaalit ois kyllä Jes!Mutta tarkoitus olisi sivellä.

Link to comment
Share on other sites

Guest ministi

Ensin vedät jonku kunnollisen ruostesuoja maalin ja sit etit jostain semmosta ku paksukalvomaali.Käyttävät sitä rekan/peräkärryn runkoihin.Sillä meinasin ite maalata ku se on joustava ja sen päälle voi ruiskuttaa massan.On jo hyväksi todettu pohjan maalaamiseen.

Link to comment
Share on other sites

Guest ulmanen

Itse vedin pohjan perinteisellä FERREX ruosteenesto maalilla kahteen kertaan. Toivottavasti oli hyvä valinta. Raportoin tuloksesta 20 vuoden päästä ;-)

Link to comment
Share on other sites

Weckman oy Heinolasta tekee myös peräkärryjä! Olen sellasta vetänyt kuorma-auton perässä useemman sataa tuhatta kilometriä. Ja olen kohtalaisen varma asiasta :)

Link to comment
Share on other sites

Guest morris66

omani pohjan hiekkapuhalsin itse ( tietää että tulee hyvin tehtyä).

pohja maaliksi ruiskutin Sikkensin 2-komponentti pohjamaalin( kallis, mutta ruosteen esto ominaisuudet huippua)

pohjamaalin päälle ruiskutin ohuen kerroksen kimmoisaa, päällemaalattavaa kivenisku massaa.

Pintamaali ruiskutettiin korin värisellä Sikkensin 2-komponentti pintavärillä.

Pyörän aukkoihin ja paikkoihin joissa on kiveniskulle arkoja paikkoja ruiskutin vielä 3_M:n kirkkaan kiveniskúlakan päälle.

Autolla ajetaan vain kesällä, mutta on tosi mukava pitää puhtaana ja kiva tehdä hommia auton alla kun ei ole mitään tahmaisia mömmöjä sotkemassa paikkoja

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...