Jump to content

Bensalinjat


Guest ministeri

Recommended Posts

Guest ministeri

Minkäs kokoisia bensalinjoja teillä on? 6 vai 8 millisiä.Kaasutinexpertti sanoi että 6 mm riittää n.120 hv.Mutta jotkut taas sanonu ettei välttämättä riitä.Koneeseen tulee reilu 100 hv.onko turha työ siirtyy 8 mm linjoihin.Kun noissa HS4 Tuplissakin on tehtaalla 6 millin putket.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest ministeri

Minkäslaisia bensapumppuja teillä oikein on?Koneessa on nyt tuo facetin nopea katu(laatikkomalli) ja päälle tulee nyt läpihengittävä kansi.Ni arveluttaa nyt tuo pumppu.Ajattelin jos laittas toisen bensatankin luo ja antas yhen olla konehuoneessa.Mitenkäs tuo paineentasaaja kun porukat sanoo että se haittaa tuottoa,mutta kyllä tuo ainakin minulla muuten tulvii yli..

Link to comment
Share on other sites

Kyllä se 6 mm linja riittää pitkälle kunhan se on virheetön (ei kolhuja tms kuristuksia). Facetin iso pyöreä malli riittää ainakin yli 220 hepan kevyesti. Karkeasti tuota menekkiä/heppa voi ynnäillä siten että hevosvoimaan tarvitaan about 0,5 litraa eli 100 heppainen vaatii 50 litraa tunnissa. Facetilla on muistaakseni 3 versiota solid state pumpusta (road, fast road ja race). Fast road pumpun tuotto on kait jossain 80-90 l/h kieppeillä eli pitäisi riittää kevyesti. Jo kaasari ei kärsi pumpun painetta niin silloin sun on käytettävä paineenrajoitinta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...